سلام
کیفیت این Set top Box چه طوره ؟ ازش راضی هستین؟ هم تصویر و هم صدا؟ چه امکاناتی داره؟ معایبش چی هست و مضایاش؟ تمام شبکه های استانی رو میگیره یا بازی در میاره؟ قیمتش چنده ؟ از کجا میتونم بخرم تو تهران؟
Printable View
سلام
کیفیت این Set top Box چه طوره ؟ ازش راضی هستین؟ هم تصویر و هم صدا؟ چه امکاناتی داره؟ معایبش چی هست و مضایاش؟ تمام شبکه های استانی رو میگیره یا بازی در میاره؟ قیمتش چنده ؟ از کجا میتونم بخرم تو تهران؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
من T-7دارم كيفيت خوبي داره واز همه نظر از stbهاي موجود توي بازار بهتره!
من ازش راضيم!
امكانات ومزايا رو توي سايت زير ميتونيد ببينيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مدت 24 ساعته که شبکه الکوثر حذف شده و امیدوارم بجای اون یک کانال فارسی گذاشته بشه
پس در حال حاضر فقط 13 کانال داریم
نگران نباشید
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
سلامنقل قول:
طبق قولی که داده بودم نرم افزار و کدک مخصوص پخش فایلهای TS در کامپیوتر رو در سایت مرکز فروش ستاپ باکس قرار دادم. دانلود فرموده و نصب نمایید در سایت www dot irantechnical dot com
موفق باشید
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
سلامنقل قول:
یک سری به وب سایت ما بزنید
www dot irantecnical dot com
خوب وقتي تلويزيون كيفيتي نزديك به ماهواره داره چرا آدم مستقيم سراغ ماهواره نره؟
منظور من اين نيست كه شبكه هاي ماهواره اي بهتر از شبكه هاي ايران هستند و وقت آدم ارزش بيشتري رو داره تا اينكه بياد شبكه هاي ايران رو نگاه كنه!
بلكه منظور من اينه كه ديش رو بذار سمت اينتل ست 902 و شبكه هاي ايران رو با كيفيتي بهتر از تلويزيون ديجيتال ببينه
ظاهرا دوستان میگن کیفیت پخش دیجیتال زمینی از ماهواره بهتره خودم تا به حال ندیدم کلا فکر میکنم دوستاننقل قول:
بیشتر به خاطر پلیری که روی این دستگاه باشه برای خرید رغبت نشون میدن . خود من هم قصد خرید این دستگاه را دارم و 90 درصد استفادم هم فکر میکنم از پلیرش باشه .
فقط یه سوال از جناب پروویژن دارم این زمان ویتینگ تعویض کانال که بین 4_6 ثانیه است یه مقدار زیاد نیست؟ امکانش هست این مشکل هم در آپدیت های بعدی برطرف بشه ؟
من هم با نظر شما موافق هستمنقل قول:
اتفاقا کیفیت تصاویر ماهواره ای 902 بهتر از این هاست . تازه سمت 902 هم می تونی شبکه های استانی تحت پوشش رو ببینی
و تازه ریسورهای جدیدی مثل Iclass 9696 هم اومده که می تونی تا 10 ساعت روی فلش ضبط کنی با بهترین کیفیت
که من امتحانی سریال به کجا چنین شتابان رو ضبط کردم با کیفیت بسیار عالی
دیگه بهتر از این نمی شه
کیفیت تصویرش به نظر من مثل هم میمونهنقل قول:
بهترین و مهمترین امکانیکه این دستگاه داره، قالبیت اتصال هارد اکسترنال و فلش مموریه که امکان ضبط برنامه با کیفیت بالا و یا پخش تصاویر و فیلم از روی هارد و فلش می باشد
آقا این SettopBox و T-7 از رو فلش چه پسوند هایی رو پخش میکنند؟
تا زمانیکه سیستم پخش تصاویر اچ دی نشده به نظر من خرید این دستگاه بی مورد است....
در حال حاظر کیفیت تصاویر و همچنین صدا که با ماهواره اینتلست دریافت میشود بهتر از کیفیت دریافتی با سیستم دیجیتال است........
در این صفحه نوشته شده که دستگاه مادیران مورد تایید تکتا می باشد
کد:http://www.taktadvb.ir/list-fa.html