سلام :دوست عزیز ظاهرا تفاوت در گارانتی اونهاستنقل قول:
Printable View
سلام :دوست عزیز ظاهرا تفاوت در گارانتی اونهاستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این سوال را خیلی ها دارند. تا جایی که من میدونم چون وی10 تمام ژاپنیه اینقدر گرونه. وگرنه هیچ مزیت خاص دیگه ای نداره که ارزش داشته باشه اینقدر نسبت به سایر مدلهای 2009 گرانتر باشه.
با تشکر از جواب شما فکر کنم به توضیح بیشتر نیاز دارم میگه به شبکه وصل نیست
نقل قول:
سلام:دوست عزیز اول راه اندازی پنل که منطقه و زبان و... میپرسه یک گزینه منزل وفروشگاه وجود داره شما کدوم رو انتخاب کردی ؟شاید بخاطر گزینه انتخاب فروشگاه باشه .روی پنل خودم که همچین چیزی ندیدم.نقل قول:
والا من راه اندازی اول رو انجام ندادم. چون قبل ارسال پنل رو تست میکنن حتماً خود فروشنده این کارو کرده. به هرحال اگه کسی راه حلی بلده بگه که ما اینو درستش کنیم.نقل قول:
احتمالا باید بری تو سرویس منو و دمو رو خاموش کنی. ولی به نظرمن زنگ بزن از یه نمایندگی بپرس چون ممکنه که یه شورت کات داشته باشه که احتیاجی به سرویس منو نباشه مثلا دکمه خاصیو چند ثانیه نگه داری و ...
احتمالا بايد بري به منو وارد منو فكر كنم (حمل و نقل) بشي و ريست كني يعني همه ديتا ها كانالها و .. ريست ميشه و دوباره تلويزيون راه اندازي كني و حالت خانگي و سرچ دوباره و ... انجام بدي
از دوستانی که نظر دادن خیلی خیلی ممنونم.
یه راه حل خیلی ساده داشت:
menu<setup<system menu<demo setting<automatic demo=off
به نام اللهنقل قول:
لطفا برای من هم pm کنید.
سلام:این گزینه فقط در صورت انتخاب فروشگاه در راه اندازی اولیه فعال میشه. دوستانی که منزل رو انتخاب کردن این گزینه رو ندارند.نقل قول: