واقعا رئال خیلی بد شانسه
هم گروهش سخت بود و هم الاننننننننننن
Printable View
واقعا رئال خیلی بد شانسه
هم گروهش سخت بود و هم الاننننننننننن
اوه زیاد هم ناراحت نباشین. از خوردن به بایرن و بارسا بهتره. اتفاقاً پارسال دوست داشتم بهشون میخوردیم. اگه تا اون موقع کریم و گونزالو خوب شن مشکلی نخواهیم داشت.
ولی بازی خیلی خوبی میشه خودم خیلی دوست داشتم این دوتا به هم بخورن ولی اینجا نه تو فینال :n02:
Real Madrid - Manchester United 13th February Manchester United - Real Madrid 5th March
نگاهی به تاریخ:
اولین بار این دو تیم در سال 57-1956 در مرحله نیمه نهایی به دیدار هم رفتند، که در نهایت بعد از تساوری 2-2 در اولترافورد، رئال توانست منچستر را در برنابئو با نتیجه 3-1 شکست بدهد و راهی فینال شود.
دومین بار دو تیم در تاریخ 87-1986 به دیدار هم رفتند، این بار نوبت منچستر یونایتد بود. شیاطین سرخ در بازی خانگی 1-0 پیروز شدن و در برنابئو به پیروزی 3-3 بسنده کردند و به فینال رفتند.
تا به سال 2000-1999 رسیدیم. سالی که با درخشش ردوندو همراه بود. در مرحله یک چهارم نهایی، در برنابئو دو تیم دروازه های خودشان را بسته نگه داشتند، تا در نهایت همه چیز به اولترافورد ختم شود. و رئال مادرید با پشت پای زیبای فرناندو ردوندو، بازی را با نتیجه 3-2 به سود خود به پایان برد.
دو فصل بعد، رونالدوی برزیلی تمام نگاه ها را به خود جلب کرد. در بازی رفت که با نتیجه 3-1 به نفع رئال به پایان رسید، یک دابل از رائول و تک گل فیگو در مقابل تنها گل منچستر که نیسروی به ثمر رساند. اما در بازی برگشت، رونالدوی برزیلی شبی فوق العاده را سپری کرد، وی سه گل در این بازی به ثمر رساند و هتریک کرد. دو گل از بکام، تک گل نیسروی و گل به خودی هلگرا برای صعود شیاتین سرخ تیم کافی نبود.
البته شیاطین ....نقل قول:
دومین بار دو تیم در تاریخ 87-1986 به دیدار هم رفتند، این بار نوبت منچستر یونایتد بود. شیاتین سرخ در بازی خانگی 1-0 پیروز شدن و در برنابئو به پیروزی 3-3 بسنده کردند و به فینال رفتند.
فاصله زمانی الکلاسیکو تا بازی با منچستر ، فقط سه روز
برنامه مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، مراحل پایانی کوپا و لالیگا ممکن است که رئال را تحت فشار قرار دهد .
این برنامه شاید باعث شود که رئال در اواسط اسفند ،
در دور برگشت نیمه نهایی کوپا در روز 8 اسفند مقابل بارسلونا قرار گیرد و الکلاسیکوی لالیگا در برنابئو نیز در روز 12 اسفند خواهد بود .
اما تازه مشکل رئال را باید حادتر از انی دانست چرا که بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ در روز 15 اسفند برگزار می شود .
یعنی فاصله میان بازی های رئال با منچستر و بارسلونا فقط سه روز است .
فردیناند به رونالدو :" می بینمت داداش !"
ریو فردیناند ، بازیکن منچستر یونایتد از تقابل با رئال در مرحله
یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ خرسند بود و گفت که از این که باید با "برادرش " کریستیانو رو در رو شود خرسند است . "
وی در صفحه توئیترش نوشت :" اوه ، رئال . دو بازی بزرگ در پیش است . " و خطاب به رونالدو نوشت :
" کریستیانو ، می بینمت داداش !"
مرجع اخبار رئال
در مورد بازی با یونایتد که فقط میشه از هیجان بالای اون گفت ، آخرین رویارویی دو تیم از زیباترین و مهیج ترین بازی هایی بود که تا به حال دیدم!
تنها نکته ی منفی ، زمان بندی بازی هاست ، علاوه بر فاصله ی زمانی کم بین ال کلاسیکو با بازی برگشت با یونایتد ، در صورتی که به مرحله ی نیمه نهایی کوپا دل ری صعود کنیم (که خیلی محتمل به نظر می رسه) برنامه ی بازی هامون به این شکل میشه :
بارسا - گرانادا - سویا - یونایتد - رایه والکانو - دیپورتیوو - بارسا - بارسا - یونایتد
در این صورت اولویت بندی برای بازی های CL و چرخش بازیکنان خیلی خیلی حیاتی میشه ، به هر حال امیدوارم این نزدیکی دو تا ال کلاسیکوی آخر به بازی های مهم CL مثل سال قبل به تیم ضربه نزنه ، هرچند که خواه نا خواه تاثیر خودش رو می گذاره.
پ.ن. وضعیت بالا عینا برای بارسا هم وجود خواهد داشت فقط با این تفاوت که بارسا باید با میلانی رقابت کنه که با از دست دادن ستاره هاش افت محسوسی نسبت به فصل های قبلش داشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد که دراین مرحله رئال مادرید و منچستریونایتد مقابل هم به میدان خواهند رفت و کریستیانو رونالدو از رویارویی با تیم سابقش خوشحال است.کریس رونالدو دراین باره گفت:« اگر مقابل یونایتد گل بزنم، شادی نخواهم کرد.» ستاره پرتغالی رئال مادرید پیش از پیوستن به این تیم برای یونایتد بازی می کرد و می داند که در بازگشت به ورزشگاه این تیم ، نام او در اولدترافورد طنین انداز خواهد شد و درانتظار استقبال گرمی از سوی هواداران تیم سابقش است.رونالدو چندی پیش در صحبت هایی اعلام کرده بود که دلش برای دوران حضورش درانگلیس تنگ شده و گفته بود:« همچنان با فرگوسن صحبت می کنم. دلم برای او و منچستریونایتد تنگ شده. من در آنجا روزهای خوبی داشتم، چه خودم و چه خانواده ام. شش سال فوق العاده را در این تیم سپری کردم و هنوز رابطه خوبی با هم تیمی های سابقم دارم. به لطف منچستریونایتد، الان هم از حضور در رئال لذت می برم. بدون یونایتد نمی توانستم به رونالدوی کنونی تبدیل شوم.»این درحالی است که بعد از مشخص شدن قرعه مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و مصاف رئال و یونایتد ریو فردیناند در صفحه توئیتر رونالدو نوشت:«برادر، به زودی همدیگر را خواهیم دید.»
خوبیش اینه که اعلام کرد الکی حرف در نیارن بعدا واسش ...
مگه تو کوپا بارسا و رئال به هم خوردن؟؟؟؟؟؟:n04:
کی ؟
چرا من نفهمیدم