(تجربه شخصی!)نقل قول:
یکی اینکه حالت game mode رو فعال کنی
دوم هم اینکه از setting رو آنتی ویروس کلیک کنی و on acces scanning و acive virus control رو خاموش کنی
(تجربه شخصی!)نقل قول:
یکی اینکه حالت game mode رو فعال کنی
دوم هم اینکه از setting رو آنتی ویروس کلیک کنی و on acces scanning و acive virus control رو خاموش کنی
دوستان الان نزدیک به 1 هفته ای میشه این آنتی را روی لپ تاپ نصبیدم.از اون موقع تاحالا 3 بار آپدیت کردم ولی هر دفعه با هزارتا دردسر شروع میکنه به آپدیت !
مثلا میزنم آپدیت شروع شه ، مینویسه Downloading و حجم کل دانلود را هم میزنه ولی شروع نمیکنه به دانلود.
الان هم 3 روزه که اخطار آپدیت داده هر دفعه که میزنم ، فقط حجم کلی دانلود را میزنه و اصلا هیچی دانلود نمیکنه !
سلامنقل قول:
برو تو بخش event تو گزارشهای اپدیت اونجا باید علت اپدیت نشدن ثبت شده باشه بر روی ارور کلیک کنید وعکسی از اون بزارید اینجا شاید مشخص شد مشکل چیه:n06:
بیت را از مجموعه لرد نصب کردم...
اما متاسفانه غیر فعال شده! درصورتیکه بر اساس کرک ارائه شده حالا حالا باید کار بده! ( :دی)
چی کارش کنم؟
اینم عکس هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++++
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارورهام بیشتر از نوع عکس اول هستن !
بچه ها تحریم هستیم توسط بیت دیفندر ؟ به روز رسانیش اصلا ممکن نیست . سایت رسمی این شرکتم انگار باز نمیشه .
خیر تحریم نیستیم . بیت دیفندر رو سیستم من داره اپدیت میشه و همچنین سایت این شرکت هم برای من باز میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
برید تو بخش settings >update تو قسمت update location سرور پیشفرض بیت دیفندر پاک کنید و به جای اون این سرور بهش بدید :
امیدوارم مشکل حل شود.کد:http://upgrade.bitdefender.com.edgesuite.net
متاسفانه این سرور هم جواب ندادنقل قول:
سلام
آقا من این توتال سکوریتی رو نصب کردم ولی رابط گرافیکی نرم افزار اجرا نمیشه و وقتی show میزنم مینیمایز میشه و تنها از طریق task manager باید ماکزیمایزش کنم که تمام صفحه رو میپوشونه و کلا جالب نیست. چند بار امتحان کردم همش همینطوریه!! کسی میدونه مشکل از کجاست؟