عجب آپدیتی ! یه ایونت باحال ، کلی قابلیت جدید و یک هیروی جدید .(Legion Commander)
این سیستم هدیه خیلی قشنگ بود ، کلی آیتم بهم داد و از الآن به بعد با لول آپ شدن میتونم هدیه های بهتر باز کنم .(برای هدیه بعد لول 19 باید باشم)
Printable View
عجب آپدیتی ! یه ایونت باحال ، کلی قابلیت جدید و یک هیروی جدید .(Legion Commander)
این سیستم هدیه خیلی قشنگ بود ، کلی آیتم بهم داد و از الآن به بعد با لول آپ شدن میتونم هدیه های بهتر باز کنم .(برای هدیه بعد لول 19 باید باشم)
آقا این سیستم هدیه چه شکلیه؟
چرا به من هدیه نداد؟:n03:
به لول ربط داره . به یه سری لول های خاص که برسید میتونید هدیه اون لول رو باز کنید . همون اول بازی یه هدیه میده برای لول پایین که میتونید بازش کنید . با باز کردن هر هدیه ، یه هدیه دیگه(که لول بالاتری میخواد) و یه سری آیتم به دست میارید .
البته بگم دو نوع هدیه هست ، یکی اینه که گفتم یکیم مخصوص این ایونت جدید هست و بعد از اتمامش میره .(ولی اولی همیشگیه)
من لولم 16 هست...دوستم که لول 15 هست گرفته...اون یه دوستم که لول 3 هست هم گرفته :n02:پس فکر نکنم به لول بستگی داشته باشه
اسم آیتمی که این گیفت ها توشه رو خاطرت هست بگی؟
پ.ن:یکی دیگه از دوستام که لول 35 هم هست گیفت نگرفته :D
Chichi Present : دی
تعداد هدیه هایی که میگیره شخص به لول بستگی داره .(طبق لول پخش میشن)
یعنی من لول 14 ، چند تا گرفتم و برای بعدی باید لول 19 بشم در حالی که دوستم که لول 20 ـه یه دونه هدیه از من بیشتر گرفته و برای باز کردن بعدی باید لول 25 بشه . یعنی سر لولای خاص هدیه میده .
این که لول 16 نگرفتی شما باگه احتمالا . تو فروم بازی در میون بذار .
خیلیا نگرفتن:(تو کانال ایران بودم خیلی بودن :n03:نقل قول:
present منم اومد...مال دوستامم اومد احتمالا مشکلات والو بود که طول کشید تا present ها بیاد...
این ایدی استیم منه ولی نوبم
rezablackcap
در اوایل سال 2014 (آخر ماه ژانویه) قراره ایونت جدیدی به نام Year of the Horse بیاد که جزئیاتش معلوم نیست . ولی گفتن که مردم شروع کنن توی Workshop چیزای مربوط به بهار ، و تاریخ و سال نوی چین بسازن .
پ.ن : چه قدر فعال شدن جدیدن !
آقا منم اومدم. بریم ببینیم این همه تعریفش رو می کنن چی هست حالا :n02: