امیدوارم یکی ی جورایی کنترل و یا نظارتی به این آشفته بازار داشته باشه
Printable View
امیدوارم یکی ی جورایی کنترل و یا نظارتی به این آشفته بازار داشته باشه
دوست عزیز هنوز روزهای خوبمون هست . چون قیمت واقعی دلار خیلی بیشتر از اینا هست . الان بازار رو به زور دارن کنترل میکنن .نقل قول:
چرا موقع خرید سکه اکثر طلافروشان از دادن فاکتور خودداری میکنن؟
قیمت واقعی دلار :2900 پس یعنی به زودی به این قیمت می رسه.
اون اوایل که تازه به 1700 رسیده بود همه کف کرده بودن قیمت واقعی دلار 200 تومنم کمتر از این بود اما ..............خودتون دیگه حسابش رو بکنید.
خدا رو شکر که من ذخایر ارزی و طلاییم خوبه:31:
دارنده سکه مالک سکه حساب میشه و نیازی به ارائه فاکتور به خریدار نیست . در موقع فروش هم به همین ترتیب . درست مثل طلای شکسته.نقل قول:
خوب اومدیم اون فروشنده یه سکه تقلبی داد بعد بدون داشتن فاکتور چجوری ثابت کنیم این سکه تقلبی بوده؟نقل قول:
یا در صورت گرون فروشی چجوری بدون فاکتور میتونیم ثابت کنیم موضوع رو؟
اگه سکه پرس شده باشه کاملا مطمئنه و به هیچ وجه غیر پلمپ نخرید حنی اگر خواست بدون پلمپ بده بهتون ، بگید پلمپ کنه.گرونفروشی هم نهایتا 2تا 3 هزار تومن فرق قیمت همه جا هست.حتما بهتون پیشنهاد می کنم 2-3 تا صرافی قیمت بگیرید.نقل قول:
خوب دوست عزیز من سکه پرس شده تقلبی هم دیدم به هر حال نیازه که فاکتور صادر بشهنقل قول:
نیاز نیست و حداقل من که تا حالا چند ساله که سکه فاکتور دار ندیدم .نقل قول:
سکه پرس شده تقلبی باشه یعنی اون شرکت پرس کننده متقلب هست و بدون نیاز به فاکتور و غیره هم میشه ثابت کرد که اون شرکت کلاه بردار بوده .
دوست عزیز اگه با آرم و نام و مجوز صرافی پرس شده باشه و تقلبی باشه دهن اون طرف آسفالته.................................... ..نقل قول:
من که تا حالا ندیدم فاکتور بدن.