دوستانی که از کاستوم رام استفاده میکنن، به اندازه کافی واسه این گوشی کاستوم رام هست ؟ یعنی قدرت انتخاب داریم یا نه :31:
یه سوال دیگه اینکه تفاوت با رام رسمی خیلی محسوسه یا نه ؟ تو مصرف باتری و سرعت و اینا ...
Printable View
دوستانی که از کاستوم رام استفاده میکنن، به اندازه کافی واسه این گوشی کاستوم رام هست ؟ یعنی قدرت انتخاب داریم یا نه :31:
یه سوال دیگه اینکه تفاوت با رام رسمی خیلی محسوسه یا نه ؟ تو مصرف باتری و سرعت و اینا ...
رام رسمی های سونی به طور قطع میتونم بگم هیچوقت خوب نبودن
احتمالا کاستوم ها بهترند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دولاپمنتش
به اندازه s2 یا نوت و نکسس نیست
ولی همینشم خیلیه!
ولی 4 سونی روی این گوشی فوق العاده هست !!
یه چیزی در حد نکسس !!
به نظرم خوب نیست. اینقدر ایراد داشت که وقتی کمی برطرفش کردن آدم احساس میکنه دنیا رو بهش دادن :دی
مشکل فکوس و تاچ سه نقطش و ریپ زدن لانچرش و ...
شما با این گوشی کار کردید؟ شما رام 4 این گوشی را تست کردید؟نقل قول:
من نمی دونم لگ زدن به خود سیستم عامل اندروید برمیگرده و به سونی و...ربطی نداره...
شما هرکاری کنید و قوی ترین سخت افزار را هم داشته باشید باز هم لگ خواهید داشت، چون اندروید طوری طراحی شده که UI در اولویت پردازنده نیست و تمام پردازش ها با اولوبت یکسان انجام میشند!
برای اینکه متوجه منظورم بشید کافی هست یک ایفون و یک گوشی اندرویدی را کنار هم بگذارید و فرضا برید در مرورگر، شما وقتی تو ایفون صفحه را موقع لود تاچ کنی لود صفحه متوقف میشه و UI در اولوبت قرار میگیره!
ولی در گوشی اندرویدی این طور نیست هم صفحه لود میشه و هم شما اسکرول می کنید!
هرکی هم بگه گوشی اندرویدی اش لگ نداره دروغ محض گفته...وگرنه اسم پروژه Android 4.1 را butter نمی گذاشت....
بحز تاچ سه نقطه که الان واقعا عالی شده، من هیچ کدام از مشکلاتی که می گید را نداشتم...
یکی از دوستانم که خودش نکسس داشته می گفت با گذاشتن live wallpaper نکسس شدید لگ میزده ولی S اصلا این طور نیست و خیلی بهتر عمل می کنه، نمیگم لگ نداره...
بیشتر کسانی ک مشکل لگ در لانچر را دارند دلیلش استفاده از ویدجت های غیر سازگار هست! دولوپرها باید نرم افزارهاشون را با رام ها سازگار کنند نه سونی!!
نتایج بنچمارک ها را هم ببینید، کاملا مشخص هست که رام های سونی واقعا از نهایت توان سخت افزار گوشی استفاده می کنند!!
کافی هست به GSMArena یک سر بزنید و مقایسه با گوشی های دیگه با سخت افزار مشابه را ببینید...
خود گوگل وقتی GNex را ارائه کرد کلی باگ عجیب غریب داست...
یا همین اپدیت ICS سامسونگ برای نوت و S II خواهش اینقدر طرفدارانه قضاوت نکنید...
من 2.3این رو تست کردم و اینی که گفتم مشکلات 2.3 بود!
اتفاقا پر باگ ترین رام توی سری جدید سونی رو همین ایکس اس داشته ! 2هفته بعد از ارائه برای بعضی کشور ها آپدیت میده که مشکلات حل شه! مثل مشکل لانچرش.
کلا نه تنها یوزر اینترفیس 2.3لگ داشت ! (من رو دیوایس خودم 2.3.6 دارم بدون لگ. لانچر هم نریختم و تاچویز هست.)
روز اولی که XS رو تست کردم واقعا گفتم سونی باید به همون آرک میچسبید. چون واقعا حس دو هسته ای رو بهم نداد
صفحات اول این تاپیک هم نگاه کنید یک ریویوی مختصر گذاشتم.
حتی مهدی هم به محض این که خرید فروخت!
پروژه باتر یا همون بافر هم کارکرد موازی جی پی یو و سی پی یوئه. این برای استفاده از توان دستگاه برای فرم دهی حتی در منو هاست. که طبیعتا یکی! یکی از استفاده هاش برطرف شدن لگ احتمالیه.
هنوز هم معتقدم یکی از بدترین رام های رسمی رو سونی میده. توی آپدیت 4 تمام تک هسته ای هاش داد همه در اومده! در حالی که دیوایسی مثل گلکسی ایس که جزو گوشی های ضعیف به شمار میره یا گوشی مثل موتو دیفای.آندروید 4 موجود که یک آندروید دولاپری هست نه رسمی. شاهد روونی بیشتری هستیم. با تمامی Gapss ها و بدون باگ تقریبا!
قضاوت من طرفدارانه نیست! ولی جالب اینه که من 6ماه پیش . دقیقا یک ماه بعد از عرضه ICS روی گلکسی اس2 سیانوژن بدون باگ نصب کرده بودم! تا 1.5هم اور کرده بودم و مصرف باطری هم عالی بود. رام رسمی gs2 رو هم دیدم. مشکلش کجاست؟ تاچویز به رونی کار میکنه (خوشبختانه!!!!!!!!)
اما بحث بنچمارک رو آوردید. اول اینکه ICS از منابع بیشتری استفاده میکنه و روی ICS بنجمارک کاهش پیدا میکنه
اما روی Gingerbread
درسته.سونی از همه جهت از HTC بهتر عمل میکنه چون سنسیشن یک مچ کردن احمقانه قطعات بود و اچ تی سی زیر بار هم نرفت!!!!
اما طبیعتا یک چیپ قدرتمندی مثل این باید هم اینطور عمل کنه.
دقت کنید! عملکرد سی پی یو و جی پی یو مربوط به بهینه سازی سونی میشه! نه رام سونی.
درایور های تعریف شده و برنامه نویسی سی پی یوی اکسپریا اس اینجا نشان دهنده قدرت برنامه نویسی سونی هست. نه بخشی که براش رام مینویسن
در هر صورت . اکسپریا اس در آپدیت مثل این که بهتر شده و البته! کسی منکر این نمیشه که گوشی خوبیه. ولی بحث ما سر رام های سونی و مشکلاتی بود که داشت! مثل همون نکسس که شما فرمودین.
نقل قول:
من هم دقیقا منظورم بنچمارک های GB بود و نه ICS !!!
دقیقا برعکس شما من قبل از خرید XS گوشی Atrix را داشتم، از همه لحاظ XS سره...
در مورد باگ خطرناک رام های سامسونگ هم برید منابع معتبر را ببینید..مثل XDA
دقت کنید! عملکرد سی پی یو و جی پی یو مربوط به بهینه سازی سونی میشه! نه رام سونی.
این یکی دیگه از اون حرفا بود!! کرنل+رام کار سونی بوده و درنتیجه اگر رام خوب عمل می کنه، نتیجه عملکرد هماهنگ همه ایناست!!
اینجوری نیست که رام یک بخش مجزا باشه...
اگر منظورتون UI هست، اون بحثش جداست و به نظر من UI سونی در عین حالی که سبکه، زیبایی خاص خودش را داره...
من الان دقیقا نفهمیدم یعنی شما می گید برنامه نویسی و دولوپ رام کار متفاوتی هست؟
جالبه بدونید که اندروید 4 که گوگل داده برای چیپ های Texas بهینه شده، و رامی که سونی داده تقریبا کار خودش هست!
اینکه یک نفر به محض اینکه گوشی را میخره می فروشه دلیل نمیشه گوشی مشکل داشته باشه!!!
من تا حالا کلی گوشی عوض کردم و دوستانم هم انواع گوشی ها مختلف را داشتند...ولی با این گوشی خیلی حال می کنم!
تاچ وایز سامسونگ هم واقعا یکی از ساده ترین و سبک ترین UI هاست...دلیلش روونی شون هم همینه!!
کلی با گوشی S II کار کردم ولی واقعا UI بچه گونه ای داره...
---------
مشکل دقیقا اینجاست که بحث رام های کاستوم و رسمی کاملا جداست!!
من از رام های کاستوم زیادی استفاده کردم ولی همشون بلا اشتثنا بعد از 1 ماه دچار مشکل شدند ولی رام های رسمی این طور نیستند!!
کرنل دستوراتیه که شما به سخت افزار میدید.چیزی که قابل دیدن یا قابل لمس نیستند.اما مچ کردن قطعات و بهینه سازی قطعات بحثی جداست. ربطی به کرنل نداره بلکه مربوط به شرکت کوالکوم و برنامه نویس های سونی هست. یک مشت ترانزیستور رو یکجا جمع نکردن بهش بگن cpu بعدم بگن کار کن :دی
برنامه ریزی نیاز داره . چیزی که در سطح بالا در رشته سخت افزار تا حدی آموزش داده میشه.
برای نشان دادن بهتر موضوع
Benchmark Pi نیترو HD رو نگاه کنید
همینطور لینپک
همونطور که میبینید از XS عملکرد ضعیفتری داره .
همون چیپ سنسیشن و XS
اتریکس در تئوری خوبه! اما چیپست ، چیپست موفقی نبوده و برای همین هم شما میگید Xs سرتره.بله خوب سرتر هست! اون فقط مشکل اچ تی سی بوده که مچ کردن قطعات رو به خوبی انجام نداده و اون نتیجه افتضاح رو داده(پارسا !؟:دی)نقل قول:
من هم دقیقا منظورم بنچمارک های GB بود و نه ICS !!!
دقیقا برعکس شما من قبل از خرید XS گوشی Atrix را داشتم، از همه لحاظ XS سره...
همیشه سورس آندروید 4 وقتی منتشر میشه قسمت کرنل نویسی به عهده شرکت هاست. حتی خود سامسونگ که نکسس رو ارائه داده برای اجرای روی سخت افزار گوشی هاش مجبور به دولاپ دوبارست!
همین الانم برای دانلود هست سورس . بدم خدمتتون ؟:دی(حس گشتن لینک نیست :( )
اما بحث در مورد تاچ ویز سلیقه ای هست.من خودم سادگی رو به نداشتن لگ کاملا ترجیح میدم.! یوزر اینترفیس Xperia S در جینجر برد مشکل داشت و لگ زیادی هم داشت.شاید من به روونی تاچ ویز عادت کرده بودم و برام توی چشم بود. در خصوص اندروید 4خبر ندارم به چه شکلی شده
====
در مورد کاستوم هم سلیقه ایه . من به شخصه کاستوم هایی رو تست کردم که 4تای رام رسمی بودن
روی ARc.Xperia Mini. و Ray(فقط سونی ها رو نام بردم .)
رام های رسمی مخصوصا رام های سونی همیشه پر مصرف. کند و ضعیف هستند. چیزی که توی رام های موتورولا نیست!
------------------------
سوني رام هاي رسميش بي عيب نيست ولي جزو كم عيب ترين هاست
از لحاظ بهنيه سازي بهترين كار رو از سخت افزارش ميكشه
نمونه بارزش اختلاف بين اكسپريا اس و سنسيشن هست
--------------------
نقل قول:
اختیار دارید دیگه...رام های موتورولا سبکه؟!!
شما یکبار با موتو بلور و رام CM9 را روی گوشی اتریکس تست کنید، قطعا متوجه می شید!!
دیگه بعد از کلی ور رفتن با گوشی های مختلف و pc ....اینقدر اطلاعات دارم که بدونم کشکی نیست، این کارها :31:
این بحثی هم که میگید بیشتر مربوط به درایور هاست که شرکت های مثل سونی انچنان روشون کار خاصی انجام نمی دند!!
سورس ها توسط تولیدکنندگان ارائه میشه!!
بحث مچ کردن قطعات هم به خود شرکت ها برمیگرده که سونی واقعا در این زمینه کارش عالی هست....
خوب دقیقا بحث اینجاست که کرنل کاملا جدا از رام نیست...باید با رام هماهنگ باشه...
مثل همون قضیه x10 دولوپرهاش کاری کردن با کرنل اندروید 2.1 رام های GB را بالا بیاره!!
پایداری یک رام که فقط به روونی نیست!!
بازم میگم امکان نداره یک گوشی اندرویدی لگ نداشته باشه...فقط این لگ بسته به سنگینی UI اختصاصی کمتر و بیشتر داره...
فقط نگید GS II فلانه و...خودم با GS II کاردم...