نقل قول:
چی میتونم بگم....
چون سابقه ای از این شرکت خودم نداشتم گفتم شاید همینطوریه.... وگرنه من قبلاً با 512 نا محدود 50-60 دان داشتم!!
Printable View
نقل قول:
چی میتونم بگم....
چون سابقه ای از این شرکت خودم نداشتم گفتم شاید همینطوریه.... وگرنه من قبلاً با 512 نا محدود 50-60 دان داشتم!!
شما کدوم شهری دوست من؟نقل قول:
نقل قول:
کرمانشاه (به خاطر ارور سیستم اینم مینویسم نگه متنت کوتاهه!!)
اره من چند نفر رو از همین کرمانشاه سراغ دارم که وضعیت نتشون خوب نیس
ولی اگه شما برای وبگردی سرویس بخواین بهتره یکی بگیری که پینگش کم باشه
ولی همین مورد رو با پشتیبانی هم در میون بذار حتما
نقل قول:
بهر حال ممنون از راهنمایی و دلداریتون.
منم یکی دو روز صبر میکنم .... شاید به قول شما همه مشکل داشته باشن اینجا... بعد پیگیری از نوع خشن میکنم :3:
چرا صبر کردننقل قول:
تو تجربه هایی که من به دست آوردم بهتر اینه که شما هر چه زودتر پیگیری کنید
نقل قول:
تلاشم رو برای پیگیری کردم 3-4 بار که زنگ زدم برام آهنگ پیشواز و انتظار گذاشتن بعد قطع شد... دفعه پنجم که زنگ زدم زود قطه کردن و آهنگه رو هم برام پخش نکردن ! :23:
اینم بگم با فاصله زنگ زدم و نه پشت سر هم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : واقعا سرویستون افتضاحه! :18: البته به احتمال 99 درصد مشکل از سمت شماست و گرنه برای اکثریت کاربرای نوین نت (میتونید تو صفحه های قبلی تاپیک ببینید تست سرعتا رو) اینطوریه:
سرعت دانلود توی روز : بین 200 تا 300
سرعت دانلود توی ساعات رایگان (2 تا 8 و 1 تا 6) : 50 تا 60
سرعت دانلود توی ساعات رایگان (6 تا 11) : 200 تا 250
سرعت دانلود توی ساعات نیم بها (8 تا 1) : 200 تا 300
این عددا برای سرویس 512 تا 2 مگ بود. پینگ هم با سرور داخلی معمولا 40 تا 50 و با سرور خارجی 170 تا 220 هست. حتما یه سری به مشخصات خطتون (توی 192.168.1.1) بزنید... شاید مشکل از نویز باشه. :20:
-------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست عزیز یه خواهشی از شما دارم لطفا هر وقت تست سرعت میزارید پایینش بنویسید به خاطر نویز خط، شرکت سرعتتون رو پایینتر از مقدار عادی بست. :20: ... شاید بعضی از دوسان اینو ندونن و فک کنم همه سرویسا سرعتشون اینطوریه :)
صفحه کنسول هر مودمی این ادرس نیستنقل قول:
من HUAWEI دارم. مال اون شمارش اینه... البته من یه جا تو نت خونده بودم همه مودم ها با این شماره کار میکنن، از اونجا گفتم :20: ؛ در کل مرسی بابت اصلاح :) .نقل قول: