سلام.نقل قول:
این چه حرفیه داداش.. دشمنت شرمنده..
داداش با همین وبکم هم فیلم بگیری بازم موردی نداره..اصلا کیفیتش مهم نیست. فقط نشون بده که این برنامه روی xperia mini اجرا میشه.. در حد 10 ثانیه..:40::40:
ممون میشم اگه امکانش هست قرار بدین.
سلام.نقل قول:
این چه حرفیه داداش.. دشمنت شرمنده..
داداش با همین وبکم هم فیلم بگیری بازم موردی نداره..اصلا کیفیتش مهم نیست. فقط نشون بده که این برنامه روی xperia mini اجرا میشه.. در حد 10 ثانیه..:40::40:
ممون میشم اگه امکانش هست قرار بدین.
سلام. من یک ورژن از این نرم افزار نصب کردم که به صورت Trial (آزمایشی) هست. شما می تونید نسخه کاملش رو بزارید؟نقل قول:
سلام
استید یه مشکل بد بهش برخوردم!
گوشی کوچیکترین گرمایی بهش بخوره بیچاره میشم!
دیگه نمیشه باهاش کار کرد و لمسیش از کار میفته!
قاط میزنه بد فرم!
اگر اینطور باشه تابستون چجور باهاش کار کنم؟:19:
با سلام خدمت دوستان
اگه اين گوشی رو از طربق اينتذنت آپديت کنيم ... تمام برنامه ها و اس ام اس ها پاک ميشه؟
در ضمن گوشی من با گارانتی کامتل خريدم که از اول فارسی روش نصب بود ... ممکنه با آپديت مشکل برای زبان فارسیش بوجود بياد؟
سلام.نقل قول:
بله، با آپدیت تمام اطلاعات پاک میشه. ولی مشکلی برای زبان فارسی اون پیش نمیاد.
اقا اندرويد 4 براي ارك و ارك اس اومده من بوت لودر گوشيم رو باز كردم نميتونم تست كنم يه لطفي كنيد و تست كنيد ببينيد براي ميني هم دادند يا نه
ممنون
دست درد نکنه بابت اطلاع رسانیت. امشب چک میکنم. بهت می گم. این آپدیت توی ایران هم قابل دسترسی هست؟نقل قول:
در اين مورد چيزي نميدونم فقط ميدونم بصورت بتا اومدهنقل قول:
دست درد نکنه بابت اطلاع رسانیت. امشب چک میکنم. بهت می گم. این آپدیت توی ایران هم قابل دسترسی هست؟
بتا!نقل قول:
من از بتا خوشم نمیاد!
ولی باشه، امتحان میکنم.
همين الان يه كرنل ريختم به اسم rage كه ورزن ش 2.4 هست چه طوري بفهمم كه كرنلي كه الان رو گو شيم هست همين rage هست؟ مي خوام مطمئن شم
اين كرنل رو ريختم ولي تو setting تو Kernel version اين جمله رو نوشته
2.6.32.9g-perfdumoh@vbox #24 كه اون 24 اخرش نشون ميده ورزن 2.4 هست و اين درسته ، قبل از ريختن كرنل 2 نوشته بود
[PHP]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398910[/PHP]