من فکر کردم سیگار پشت سیگار فقط تک آهنگه نگو از آهنگای آلبومه !
ارشاد مشکلی نداشته با شعرش !؟
Printable View
من فکر کردم سیگار پشت سیگار فقط تک آهنگه نگو از آهنگای آلبومه !
ارشاد مشکلی نداشته با شعرش !؟
سومین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.
این آلبوم 10 دی ماه بطور رسمی در سراسر کشور منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نمیشه هماهنگ کنیم آلبوم رو زودتر بدن؟ :n19: باید تا ۱۰ دی در و دیوار رو خط بندازم :n02:
تیزر سوم هم بد نبود ولی به نظرم به پای شعر تیزر دوم نمیرسه. فضای واقعا جالبی داشت با شعری زیبا تقریبا هر روز چن بار میشنوم:
توی مسیر باد
رو کارناوال آب
پارو به سمت هیچ
پارو به سمت خواب
مشتاقم زودتر بیاد نسخه کاملش رو بشنوم. :n12:
سلام ...
این آهنگ سیگار پشت سیگار کار خوبی بودش ... هرچند من از سیگار اصلا خوشم نمیاد :n02: اما شعر سگینی داشت و خوب بودش.
+
تیزر جدیدی هم که منتشر شد واقعا محشر بودش . چه اشکال داره یه عاشقانه ی شاد و ریتمیک . چیزی که به نظرم میاد اینه که اشعاری که انتخاب می کنه رضا یزدانی به مراتب دارن بهتر و بهتر می شن. یه سیر صعودی خوبی دارن ... حرف های تازه ، حرف های خاص . این ها نشونه های خیلی خوبیه که داره تو موسیقی چند نفر اتفاق میوفته و ادامه پیدا می کنه از جمله استاد رضا یزدانی :n01:
+
راستی 14 تا آهنگ داشتن این آلبوم + ویدئوها خیلی خبر خوبی بود. کلی آهنگ و کلی تجره ی جدید ...
آقا این شعر سیگار پشت سیگار سنگینه ادم بعضی جاهاشو نمیفهمه میشه یکی لطف کنه بکه منظورش چیه؟:دی
سلام ...
آلبوم رو خریدم.
2 تا آهنگ رو که چند نفر خیلی ازش تعریف کرده بودن رو از وقتی اومدم خونه شاید 10 بار هر کدوم رو گوش دادم ... یکی " سلول شخصی " و دیگری " شلیــــک کن رفیــــق " . ایشالا تاپیک نظرسنجی آلبوم رو هم ایجاد می کنیم و اونجا بیشتر و مفصل تر در مورد آلبوم صحبت می کنیم با دوستان. این شعر سلول شخصی واقعا چقدر به فکر من نزدیکه . شلیک کن رفیق هم شعرش خیلی جالبه ... حرف های محشر ... سنگین ... تا حدی منظور دار :n02:
موفق باشید
سلام
به عنوان کسی که کلا با سبک خوندن رضا ارتباط برقرار نمیکنم و کشیدن صداش که باعث سردردم میشه فقط 3 تا آهنگ خوب بود....پله برقی...شلیک کن رفیق و سیگار پشت سیگار.