والا من نمیدونم اون دوستمان از کجا گرفته بود ولی من خودم از مرکز مخابراتی شهید اکبرپور گرفتم هیچ فرقی نمی کرد که چقدر در ماه مصرف کنی اما برای آرامش خاطر می توانی فردا به مرکز مخابراتی خودتان تماس بگیری بپرسینقل قول:
Printable View
والا من نمیدونم اون دوستمان از کجا گرفته بود ولی من خودم از مرکز مخابراتی شهید اکبرپور گرفتم هیچ فرقی نمی کرد که چقدر در ماه مصرف کنی اما برای آرامش خاطر می توانی فردا به مرکز مخابراتی خودتان تماس بگیری بپرسینقل قول:
این چه وضعیه آخه ؟ دیگه شورشو درآوردن ! مال شما هم اینطوره ؟ خیرسرم 256 دارم، الان یه ماهه که اینطور شده
والا من یه درخواست ساده تایپ کردم خیلی محترمانه پرینت گرفتم دادم مادرم امضا کرد بردم دادم بهشون گفتن چشم :31:نقل قول:
دیروزم زنگ زدن گفتن موافقت شده .. بند پ کجام بود؟:31:
مرکز مخابراتی دیگه شرمنده گفتن به کسی نگو :31:
شما مودم رو سر خط چک کنید شاید ایراد از سیم کشی داخلی باشه . البته بعیده تو سرعت پایین مشکا پیش بیاد ولی چک کنید ضرر نداره.نقل قول:
snr شما چنده ؟
جالبه ملت دارن التماس میکنن که اقا پورت خالی پیدا شد به ما بده....شما کارت خیلی درسته.با نامه ی ساده:27:......اوکی...ممنوننقل قول:
والا من یه درخواست ساده تایپ کردم خیلی محترمانه پرینت گرفتم دادم مادرم امضا کرد بردم دادم بهشون گفتن چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروزم زنگ زدن گفتن موافقت شده .. بند پ کجام بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز مخابراتی دیگه شرمنده گفتن به کسی نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به منطقه مخابراتی ربط داره بعضی مناطق پرت خالی دارن راحت میدن بعضی جاها نه.256 رو می گم.نقل قول:
من رفتم از مخابرات 2 تا منطقه پرسیدم.برای خودم و آشنامون.یکی می داد یکی نه.
این 512 رو هم اگه پ ندارین کلا بی خیال شین. چون باید برین مخابرات کل استان، اونجا هم فقط الافتون می کنن بدون اینکه جوا بدن.من که یه هفته س الاف شدم.
مخابرات رو فیبر نوری هم adsl می ده اما اونم پ می خواد.(خودم دیدم دادن)
اگه امکانش رو دارین برین سمت اینترنت ماه-واره ای.قبلا قیمتش خیلی بالا بود اما الان قیمتش با مخابرات برابر و بعضا کمتره.دانلودش نا محدود هست و همه سرعتی هم داره از سرعت 128 کیلو تا 8 9 مگ هم داره و نیازی به پ و کارت دانشجویی و ... هم نیست.فقط برای سند باید اینترنت معمولی (دایل آپ) یا ADSL داشته باشین.(می تونین یه 64 از مخابرات بگیرین ماهی 5 تومن) و بدون فی-لتر دانلود کنین و از سرعتش لذت ببرین.
میشه مشخصات اکانت ماهواره پ.خ بزنین ؟نقل قول:
بله فرستادم براتوننقل قول:
خب کلا اینترنت ماه واره ای غیر مجازه!!!نقل قول:
شناسایی کنن جریمه سنگین میخوره
روشی هست بدون درد سر جورش کرد؟؟؟؟
دوستان پینگ شما هم اومده پایین؟
.واسه من با گوگل 169
با یاهو 290