تو پمپ بنزین ها ...نقل قول:
-----------------------------
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم ...
بازی پر هیجان و زیبایی هست اگرچه هنوز با ریشه های NFS فاصله زیادی داره ...
Printable View
تو پمپ بنزین ها ...نقل قول:
-----------------------------
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم ...
بازی پر هیجان و زیبایی هست اگرچه هنوز با ریشه های NFS فاصله زیادی داره ...
سلام
من بازی رو گرفتم . ساعت 3 نصب کردم تا ساعت 8 تمومش کردم
البته رو آسون:5::31:
بالاخره بازی رو گرفتم.
از اینترنت نسخه ی 5 گیگی رو دانلود کردم که بعد از اکسترکت حدود 16 گیگ حجمش شد.
جالبه بدونید بازی برای من بدون هیچ مشکلی اجرا شد خیلی عالی هیچ لگی هم نداره روی ultra.
بازی واقعا عالیه نمیدونم چطور بعضی ها اینجور در مورد این بازی اظهار نظر میکنن.
ولی بازی واقعا لذت بخشه مخصوصا موزیک بازی فوق العادست و قشنگی بازی رو دو چندان کرده.
از هندلینگ ماشیناهم خوشم اومد و به نظرم از خشکی در اومده.
در کل بنظرم بهترین nfs که تا به حال بازی کردم .
از نظر گرافیک که واقعا شاهکاریه تا حالا هر بازی که با این موتور بازی کردم فوق العاده بوده.
بازی رو از دست ندید حتما بازی کنید.
پمپ بنزین؟!کجا هست؟!نقل قول:
کناره جاده البته تو هر مسابقه ای نیست...نقل قول:
گرافیک بالاتر از run آخه؟
یکی نیست بیاد بگه که طراحی با گرافیک فرق میکنه:13:
افت فریم هم اگه کسی داشته توی بازی شاید مشکل از گرافیک یا سی پی یوی ایشون بوده تازه آهنگ خیلی خوب و زیبا کار شده کافیه گاز بدی تا واکنش آهنگ رو نسبت به سرعتتون ببینین برا اینکه با سرعت بیشتر آهنگ تندتر و هیجانی تر میشه و نسبت به روند بازی فرق میکنه آهنگ
داستان هم گذشته ها گفته بودم یکی نیست بیاد بگه آخه به ما چه این یا اون چه کاره بوده؟
یازیکن نقش اصلی بازی یه انسان بدهکار هستش دلیلش حالا به ما چه مهم اینه بدهکاره و پلیساهم دنبالش هستن چون که یه پسر مست و خلافکارو ما باهاش بازی میکنیم انصافا داستانش خیلی عالیه الکی دارن میزننش زمین
اگه توجه کنین تا آخر بازی اینا دنبالشن همون گروه مافیایی که جک بهشون بدهکاره
مگه انفجارهایی که براتون پیش میاد رو توی بازی ندیدید؟
من پشت اون کوه ها نبودم که آخه دشمن های جک بودن تو هیچ بازی ای نمیان گذشته ی بازیکن نقش اصلی رو بگن
گذشته ی نقش نخست بازیکن crysis چی بوده؟
battlefield چی؟
call of dudy مگه ما گذشتشونو میخوندیم؟
مگه ما اومدیم مستند بازیکن نخست رو ببینیم اومدیم بازی کنیم نه اینکه بیایم زندگی نامه نقش نخست یک بازی رو ببینیم
سام هم که نمیدونم چرا این نام پسرونه رو دخترست خب معلومه چطور جک رو میشناسه چون که یه راننده ی خلافکار باید توی گذشته ها هم چنین مسابقه هایی داده باشه شما آندر کاور رو یادتون میاد یه مردی رو پیاده میکردن پلیس ها؟
دقیقا این جک فوتوکوپی همون مرده تو اون بازی هستش یکم بیشتر دقت کنید شخصیت این بازی رو از اون بازی ها NFS های گذشته ساختن.
من تازه بازی رو نصب کردم
به نظرم گرافیکش خوب هست روی Ultra اما عالی هم نیست هنگامی که در امتداد خورشید رانندگی میکنم هی نور کم و زیاد میشه اینگار خورشید هم نور بالا میزنه:31:
راندن ماشین ها و تصادفش به دیواره مخصوصا تو کوه واقعی تر هست
با دسته تنظیم نمیشه درست
در کل خیلی بهتره شده از نسخه های قبل هست
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
اینم اضافه کنم تنظیمی رو ندیدم مثل HP2 که بشه نور چراغ ها رو روشن خاموش کرد:31:
دوستان تو این شماره نمیشه ماشین رو اسپرت کرد؟از کجا؟(اگه نشه که خیلی بده)
راستی تو پمپ بنزین ها ماشین هایی رو که داریم نشون میده دیگه درسته؟
از کجا میشه ماشین جدید خرید؟
نسخهxboxدارم
آقا عجب بازی قشنگی بود من که کیف کردم تمومش کردم.
فقط ناگفته نماند که داستان و سناریو یکم مشکل داشت
راستی چرا میرم توی یکی از قسمتهای چلنج ها وقتی میخوام بیام بیرون و escape رو میزنم نمیاد بیرون توی منو قبلی و میگه به سرور نمیتونید کانکت شید و..(تو مایه های همون قسمت multiplayer اروز میده!!)
چیکارش کنم؟
ممنونم
منم الان بازی را روی ایکس باکس تموم کرد .
فکر کنم مد RUN حدوده دو ساعت و خورده ایی شد تا تموم شه . در یک کلام بازی خیلی بهم حال داد . گیم پلی فوق العاده هیجانی و درگیر کننده .
بعضی جاها هم یه مقدار رو اعصاب بود و تا یه کم از جاده خارج میشی بازی ریست میشد .
ولی به هر حال تا حالا هیچ کدوم از NFS ها را تا آخر نرفتم ، این یکی اینقدر درگیر کننده بود که تا آخرش رفتم .
محتوای مخفی: داستان