با تشکر از دوستان که پاسخگوی بقیه کاربران هستند
یه سوال دیگه هم داشتم
کانفیگ Ci5 تا چند گیگابایت رم ساپورت میکنه؟
Ci7 چی؟
Printable View
با تشکر از دوستان که پاسخگوی بقیه کاربران هستند
یه سوال دیگه هم داشتم
کانفیگ Ci5 تا چند گیگابایت رم ساپورت میکنه؟
Ci7 چی؟
از برنامه dell webca, center استفاده کن و یا موقع چت تو یاهو فعالش کن.همین راحتی.فقط یه زحمت بکش تو دیوایس منجر نگاه کن ببین اسم وبکمی که سیستمت شناخته چی هست.و اسم گارانتی که داشتی رو برامون بگو اگه ممکنهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
شما با این کانفینگ میتونی بری سراغ hp dv6-6050 از انتظار شما خیلی فراتره ...
گرافیک amd radeon 6770 روشه ( که برابر با geforce 555 ) با 1 گیگ رم ddr5
cpu هم ci 2410 ... هارد 500GB 7200RPM
و همه بازی های 2011 رو میشه رو high باهاش بازی کنی تغریبا ... و میتونی به تاپیک hp بری اونجا دوستان اطلاعات دقیقتری در اختیارت قرار میدن ...
و قیمتش هم 880-950 هست ( ولی کارایششششش........ )
حتما برو در مورد تحقیق کن ... موفق باشی :11:
با سلام
من دل 5110 سری ان رو گرفتم با گارانتی اسمارت رایانه وi7 h640 ram6 vga525 gf..باقیمت1100000خیلی هم ازش راضی هستم
من روز اول تگ رو توسایت دل زدم و تاریخ شروع گارنتی رو تاریخ همون روز ثبت شده بود تا یک سال بعد اومد خونه با وایرس وصل کردم و زدم تاریخ در کار نبودو این متن رو نوشت ((There are no service contracts or warranties associated with this system.)) من زیاد اهمیت ندادم تا سه هفته بعد که یه دونه دیگه از این مدل گرفتم و اون هم همین جوری شد بعدش به این نتیجه رسیدم که لپ تاپ دل وقتی سرویس تگ هاشون رو میزنیم شرکت دل از طریق آی پی تشخیص میده که این مدل قاچاقی خارج شده مخصوصا اونایی که سفارش کشور هایی مثل هنگ کنگ و.... باشه ولی اگه سفارش اسیا باشه اینطوری نمی شه.:46:
سلام دوستان
من یه 5110 ،i7 به قیمت 905000 6رم 640 هارد ، بدون گارانتی خریدم
درایور های xp اون موجود هست؟؟
سلامنقل قول:
واسه xp هست فقط گرافیک رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر اونم با ف*ل*رشکن بقیه رو از سایت دل بگیر:46::46::46::46:
دوستان این مدل ویندوز نداره؟!!!!!!!!!!! اینجوری که باید ویندوز کپی نصب کرد راه حلی نداره؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز اسم وبکمی که شناخته این هستش Integrated webcamنقل قول:
گارانتیم شرکت سریر بودش چون از کرمانشاه گرفتم رفت و برگشتش حدود 10 روزی شد
سلام
دوستان لپ تاب 5010 inspiron سری n رو دارم اما با بلوتوث و بخصوص وایرلسش مشکل دارم
وقتی خریدم هیچی روش نصب نبود خودم یه ویندوز 7 64 بیتی روش نصب کردم چند تا درایور های 64 بیتی ویندوز 7 رو هم براش دانلود کردم اما متاسفانه یا نصب نمیشند یا اگر هم که نصب یشند باز هم وایرلسش فعال نمیشه اما یه فدورا 64 بیتی روش نصب کردم و و قتی که دکمه سویچ وایرلس رو میزنم عمل میکنه و میره تو اینترنت حالا باید چی کار کنم تا وایرلسش تو ویندوز 7 عمل کنه
ویندوزم هم کرک نمیشه :19:
نقل قول:
معلومه که راه حل داره
اگه خیلی به ویندوز اصلی علاقه مندی میتونی یه ویندوز اصلی بخری:31: