سلام ميشه بگيد قيمتش آلان چنده؟ مي خوام بخرم . ممنون
سلام ميشه بگيد قيمتش آلان چنده؟ مي خوام بخرم . ممنون
فکر کنم حدود 750 تومن...نقل قول:
desire s رو چجوری میشه s-off کرد؟اگه s-off کنیم آیا مثل روت کردن دیگه نمیشه آپدیت رسمی کرد؟و یا میشه دوباره s-on کرد؟نقل قول:
مشکل اصلی سیمکارت هستش نه ایمیل.تنها برنامه ای هم که من دیدم اینرو دور بزنه market enabler بود که برای استتفاده اش باید گوشی روت باشه!نقل قول:
ولی یک راه حل دیگه هم توی یک سایت دیگه دیدم که یک فایل متنی رو در پوشه system دستکاری می کرد.باز مشکل اینجاست که به این پوشه هم نمیشه دسترسی پیدا کرد(بدون روت)
با برنامه های مدیریت پوشه ها هم نمیشه!
کسی راه حلی داره که بشه به پوشه system دسترسی پیدا کنیم؟(بدون s-off و روت)
میشه اسم و مسیر دقیق اون فایل تکست رو بگید و اینکه چه ویرایشی باید روش انجام بشهنقل قول:
مرسی
متن کامل رو اینجا میذارم.فقط قبلش بگم که این برای پیغام “This item is not compatible with your device.” هستش.گوشی باید روت شده باشه و عواقب کار هم بر عهده خود شخص خواهد بود!نقل قول:
ضمنا اگه به گوگل پلی آپدیت شده اید بجای market دنبال google play باشید و دیتایش را خالی کنید.
******************************کد:
Disclaimer: Please follow this guide at your own risk. AddictiveTips will not be liable if your device gets damaged or bricked during the process.Requirements:
- A rooted Android device.
- File Manager app such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Instructions:
- On your device, navigate to Settings > Applications > All > Market and select Clear Data.
- Launch ES File Explorer or Root Explorer.
- In ES File Explorer under Settings > Root Settings, enable Root Explorer and Mount [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . In Root Explorer, you can simply tap the little mount r/w icon at the top of the screen.
- Navigate to the / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder and open the file name build.prop.
- Keep the file pressed and select copy. Paste it somewhere else in any folder and rename the file. (This was a backup.)
- Go back to the original file, and open it to edit it. In ES File Explorer, long-press the file and open it in ES Note Editor.
- Make the following changes to the lines ro.product.model and ro.product.manufacturer (Nexus S is a widely supported device, but you can change the device as per your requirement): ro.product.model = Nexus S ro.product.manufacturer = samsung
- Once the changes are made, save the file.
You can now head back to the Market to try and download previously un supported apps, but even if you do manage to download them, there is no guarantee that it will work.
من اون فایل رو پیدا کردم اما چون گوشی روت نشده هستش اجازه ویرایش نمیده.حتی فایل مشابه هم جایگزین نمیشه.اگه کسی که گوشیش روت شده هست و این کار رو انجام داد نتیجه رو اعلام کنه.
-------------------------------------------
لطفا سوالهای پست قبلیم هم جواب بدید...
آها ممنوننقل قول:
متن کامل رو اینجا میذارم.فقط قبلش بگم که این برای پیغام “This item is not compatible with your device.” هستش.
من مشکل اصلیم با سرچ تو مارکته، این که میگه تو کشور شما دانلود نمیشه برای وقتی هست که از طریق وب خواستم دانلود کنم و گرنه با دانلود از خود مارکت گوشی مشکلی ندارم، فقط سرچش کار نمیکنه که اونم با یه برنامه دیگه مشکلو حل کردم
من خودم نه s-off کردم، نه روتنقل قول:
desire s رو چجوری میشه s-off کرد؟اگه s-off کنیم آیا مثل روت کردن دیگه نمیشه آپدیت رسمی کرد؟و یا میشه دوباره s-on کرد؟
واسه همینم اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم
البته چندجا خوندم که میشه دوباره به s-on برگشت مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فروم های خودی هم میتونید اینا رو مطالعه کنید:
البته شاید راه حل همشون یه چیزی باشه، من چون نیازی نداشتم خیلی دقیق نخوندم
و همچنین همشون ذکر کردند که مسئولیتی رو به عهده نمیگیرن :)
دوستان من می خوام فردا این گوشی رو بخرم گوشی خوبی هست دیگه ؟ کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟
من 9 ماهه دارمش، واقعا راضیم (البته ساخت تایوان)
صفحه نمایشش هم که به نظرم بسیار عالیه هم از نظر کیفیت تصویر و هم میزان حساسیت موقع کار کردن، به خصوص که بعد از آپدیت بسیار بهتر هم شده
البته این که خوبه یا بد در مقایسه با گوشی های دیگه گفت
من از همه نظر ازش راضی بودم،
البته با گلکسی 1 و 2 که کار کردم، به نظر صفحه نمایش اونا خیلی روشن تر و براق تر بود تصاویرش، اما این باعث نشد حتی یک لحظه هم فکر کنم دیزایز اس چیزی کم داره، واقعا از نظر ساخت بدنه و همچنین آرگونومی و راحتی تو دست به نظر من جزو بهترین هاست که اصلا تو گلکسی همچین حسی نداشتم
از نظر اجرای روان برنامه ها هم تاحالا که کم نیاورده، البته من خیلی اهل بازی نیستم، بخوامم بازی کنم بیشتر فکری هست
واسه این خیلی برای بازی نمیتونم نظری بدم اما برای برنامه های دیگه، چون من خیلی برنامه های مختلف میریزم رو گوشی، تاحالا کم نیاورده
خیلی خیلی خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
ساخت چینش یعنی کیفیتش کمتره ؟
نه اصلا منظورم این نبود که کیفیتش کمتره
گفتم تایوانیه واسه این بود که دقیق توضیح داده باشم، چون اصلا چینیش رو ندیدم و باهاش کار نکردم که بدونم اصلا تفاوت قابل حسی داره یا نه
گرچه به هرحال چینیش هم سفارش خود کارخونه اچ تی سی هست، فقط چون هزینه کارگر تو چین بسیار پایین تر درمیاد، اکثرا سفارش ها رو میدن چین
شاید دوستانمون با چینیش کار کرده باشند بیشتر راهنماییتون کنند