بازم کل کل های همیشگی و از روی تعصب شروع شد ...
شما با این پستتون دوباره این بحث رو راه انداختید و کاملا مشخصه از روی تعصب دارید این پست هارو میدید. خیلی رک میگم اکثر پست های شما خالی از اطلاعات علمی و در واقع اسپم هست
من خودم فن هیچ کدوم از بازی ها نیستم و کلا طرفدار بازی های شوتر نظامی نیستم ولی تا حالا کل سری CoD و Battlefield رو خریدم و جزء نفراتی هستم که با اومدن این بازی ها همون روز اول تهیشون میکنن
اینکه شما میگی مرحله ی تاتک سواریش خسته کننده هست نظر شخصی خودتون میشه و ربطی به من نداره و ایرادی بهش وارد نیست ... ادامه ی حرفاتون گفتید خالی از نوآوری و پر از تقلیده ! نوآوری توی چی ؟ شما که میگی نو آوری نداشت ، اگه جای Dice بودید برای این بخش چه نو آوری داشتید ؟ چه ایده ای رو پیاده میکردید ؟ ( اول به این سؤال ها پاسخ بدید بعدش پست بدید که خالی از نوآوری بود ! )
تقلید از چه بازی ؟! اگه منظورتون CoD 2 هست پس طبق استدلال شما همه ی بازی های اول شخص تقلیدی از Doom هستن ! پس نباید اصلا تقلید صورت بگیره و بازی هایی که با این تقلید ها عناوین موفقی شدن ( مثل Dead Space ) الان باید جزء بدترین بازی ها باشن !
اون جمله ی آخر هم کلا از سر تعصب هست ..
کاربر gap ( اسمتون رو نمیدونم ! ببخشید ! :31: )
60 فریم گرفتن توی یه سخت افزار محدود کار خیلی سختیه مخصوصا اگه بخوایم گرافیک بازی بالا باشه اما 30 فریم هم چیز روونیه ! عین Gears of War که روی 30 فریم بسته شده . تعداد فریم توی بازی هایی که بخش آنلاین هم دارن خیلی مهمه ولی 30 فریم خیلی کم نیست که بگیم مشکل ایجاد میکنه .
در مورد بخش مولتی من هر جفتش رو بازی کردم . البته Battlefield رو خیلی کمتر بازی کردم ولی به نظرم سرعت و کلا هیجان توی مولتی CoD بالاتر بود ...