اون مرحله توی یه شهر برگزار میشه وتو یکی از کوچه ها هم یه چاه فاضلاب هستکه یه نفر میاد کنارش ایست میکنه و تو باید اون رو بکشینقل قول:
Printable View
اون مرحله توی یه شهر برگزار میشه وتو یکی از کوچه ها هم یه چاه فاضلاب هستکه یه نفر میاد کنارش ایست میکنه و تو باید اون رو بکشینقل قول:
تو تاپیک خودش می پرسیدی بهتر بود ولی جوابتو میدم.نقل قول:
فکر کنم فهمیدم کجا رو میگی.......اونجا باید اول وقتی که داری اسلحه ها رو انتخاب می کنی یه بمب هم انتخاب کنی...بعد باید اون راننده رو بکشی بعد بندازیش تو همون فاضباله تا کسی جسدشو پیدا نکنه و لباسشو بپوشی بعد با لباس نگهبانه بری پیش ماشینی که اونجا هست و بمب توش کار بزاری.....بعدشم وقتی که یارو اومد تو ماشین نشست باید بمب رو با کنترل منفجر کنی ...بعدشم باید بری تمومه کسایی که لباس آبی دارن رو بکشی(فقط لباس آبی ها)........وآخر هم بری پیش ماشین خودت.........
خیلی ممنون از کمکت. اما یه سوال!آیا برای کشتن اون لباس آبی ها ترفندی هست؟؟؟؟؟؟؟
کار خاصی که یادم نمیاد ولی یه جوری سعی کن بری تا با اون لباس خاکستری ها درگیر نشی و فقط لباس آبی ها رو بکشی دیگه...اگه جونتم خیلی زود تموم میشه تو انتخاب وسایل از لباس ضد گلوله هم میتونی استفاده کنی...نقل قول:
در مرحله 4 بعد از اینکه کلید رو از اون مرد توی رستوران گرفتم باید چی کار کنم؟؟؟؟
عزیزم اینجا تاپیک Blood Money است شما برو تو این تاپیک خودت ...اونجا جوابتو دادم........ممنون........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=itec;1020968]سلام
کارت گرافیک من Fx7300 512 و در مورد سرعت بازی مشکا خاصی نداره ولی در مرحله 3داخل تاتر بدون هیچ اختاری میاد بیرون.پچهای ورژن 1.1 و 1.2 را هم که اجرا میکنم پیغام میده که Hitman رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.:10:[/quot
آقا کسی نیست جواب سئوال منو بده؟ وقتی پچ رو میخوام نسب بکنم پیغام Hitman Can't find رو میده.:19:
Amin جان جای این تاپیک واقعا خالی بود.. این بازی بازی خیلییییییی توپی است!!
:18: این تاپیک که خیلی وقته باز شده.......از همون زمان عرضه و پخش بازی.......نقل قول:
كرك سالم بازي رو يكي داره بده؟ممنون ميشم.