نقل قول:
جان بهتره همیشه آماده ی شنیدن نظرات مخالف خودت باشی و سعی کنی درست با اونا برخورد کنی. لحنت خیلی کنایه و طعنه داره و البته من آدم بی جنبه ای نیستم اما این طرز برخورد در کل مناسب نیست.
قبل از اینکه جوابتو بدم اینم بگم که تومب رایدر جز یکی از بهترین بازی هایی بوده که بازی کردم و اگه صفحه های قبل رو نگاه کنی حتما پست هایی که از بازی تعریف کردمو میبینی.
چی؟؟؟؟ کنایه و طعنه کجا بود:دی:دی
بخوام کنایه و طعنه بزنم مستقیم میرم تو شکمت:دی
در مورد این قسمت حرفات بگم که من هیچوقت از شنیدن نظرات مخالف ناراحت نمیشم،اتفاقا از اینکه نظراتتو گفتی خیلی هم خوشحال شدم.
وقتی بحث پیش میاد دوتا چیز من یاد میگیرم دوتا چیز شما!!
+
بحث و مصاحبه از قسمت های پیش پا افتاده فرومهاست،،بهتره به سمت گفتمان محوری پیش بریم و با دلیل و منطق صحبت کنیم.
اگه هم کسی نقلمون گرفت جنجال راه نندازیم و مسیر بحث رو منحرف نکنیم(کلی)
و اما بحثمون در مورد توم رایدر:
نقل قول:
آفرین به شما که زبانت خوبه. والا تا اونجایی که من یادمه لارا در مورد بالا رفتن از صخره ها هیچ وقت نگفت این کارو یاد گرفتم قبلا !! در مورد بقیه چیزا مربوط به مبارزاتش همین دیالوگی که تو گفتیو گفت یادمه، اما در مورد بالا رفتن از صخره اصلا یاد ندارم چیزی گفته باشه
پیشنهاد میکنم دوباره بازی رو بری...
فقط مبارزات نبوده،لارا تو اولین باری هم که از کمان استفاده کرد اینو زمزمه کرد: just remember roth traning (فقط تمرینهای راثو یادت بیار)
در مورد صخره ها هم وقتی که اون چکش یخنوردی رو راث به لارا میده یه بار دیگه بازی کن...
لارا نجوای راث رو میشنوه:you might want to give that "axe" a go on the rock wall ever there first
تو میتونی با این (تبر) از دیواره های سنگی بالا بری،یعنی قبلا اینارو تمرین کردن.
نقل قول:
چیزی که من گفتم ربطی به صحبت تو نداشت، معلومه متوجه نشدی چی میگم.
و در ضمن اگه دقت کنی من دقیقا توی اون پستم داخل پرانتز نوشتم این چیزی که میگم ایراد نیست !!!!
بعد اومدی میگی دیگه از ذات بازی ایراد نگیر!
پس لطفا پست رو با دقت بخون و جوابای با دقت بده.
منم نظر خودمو گفتم..ربطی به صحبت تو نداشت:دی
نقل قول:
از نظر کلیت داستان ... رفیقات توی دام بیفتن و تو بری نجاتشون بدی.
اولا خب شما معروفترین رمان ها دنیارو هم بین خیر و شر میبینی و یه چیز طبیعیه.
یا همون "یینگ یانگ" که شرقی ها میگن،همیشه نبرد بین این دوتا بوده،و نمیشه اینچنین داستان هایی رو به کلیشه متهم کرد.
ثانیا با واژه ی "کلیت" نمیشه یه داستان رو مورد قضاوت قرار داد و نظر داد چون اینجور اکثر قریب به اتفاق داستان های دنیای گیم میره زیر سوال ،جزییات و شاخه ها هستن که داستان رو متمایز میکنن.مثل ملکه هیمیکو!
نقل قول:
آخر پستتم بعد از اینکه درسمو خوندم میام جواب میدم بهت :n02:
ایشالا که بیست میشی:دی