گفتن اوایل 2010 میاد(منبعش یادم نیست)که تا اون موقع این بازی عتیقه میشه در ضمن من میخوام Ps3 بگیرم لطفا بگید در ارزونترین حالت بازی Ps3 چنده؟؟؟
Printable View
گفتن اوایل 2010 میاد(منبعش یادم نیست)که تا اون موقع این بازی عتیقه میشه در ضمن من میخوام Ps3 بگیرم لطفا بگید در ارزونترین حالت بازی Ps3 چنده؟؟؟
دوست من اولا اینجا جاش نیست ولی چون پرسیدی جوابتو میدم .
اینجا که نمایشگاه زده بود ارزون ترین بازیشو میدادن 80 هزار تومن !
اون موقع که تازه COD4 اومده بود این بازی واسه PS3 فکر کنم 110 هزار تومن بود .
بعد به طرف گفتیم میشه هم مال Xbox 360 رو بزاری و هم مال PS3 ؟
باور کن وقتی گذاشت همه ماتشون برد به این LCD !!!
خود یارو هم غرق بازی شده بود ......
بعدشم هر سئوالی داشتی اینجا بپرس :
موفق باشید ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=144393
اگه اینطور باشه یعنی 2 سال دیگه ....نقل قول:
گفتن اوایل 2010 میاد(منبعش یادم نیست)که تا اون موقع این بازی عتیقه میشه
مطمئن باش عتیقه نمی شه ...
همین الان اگه بری تو تاپیک سن آندریاس می بینی تعداد زیادی هستند که تازه خریدند ...
خود من هم 5 بار سن آندریاس را تموم کردم و حالا هم اواسطش هستم تا واسه بار 6 تمومش کنم ...
عکسهای جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه آخرشهنقل قول:
کرل جان تشکر
من آموزش هک gta5 رو می خوام خواهشن
اول تبریک میگم ورود شما به پی سی رونقل قول:
اینجا جاش نیست
توی تاپیک مخصوصش بپرس
هک نمیشه کرد کد داره
ميشه بگيد رو چه حسابی ميگيد سال 2010 مياد ؟
ممنون از عکسها از کارل عزیز.
فقط به اینکی نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ایشون اشتباها از منبعی خوندن یا از خودشون در آوردن.نقل قول:
چیزی که ساده ست اونه که فعلا برای پی سی نمیاد، تموم.
منم حرف شما رو تایید میکنمنقل قول:
فعلآ واسه پی سی نمیاد