نقل قول:
آقا من به خاطر ِ اسم ِ بازی Race رو Nord گذاشتم که از اهالی ِ Skyrim باشه همچین مضمونش جور در بیاد :دی
بین ِ این انسان ها فرق زیادی توی قابلیت ها نیست که ، هست ؟ از اونجایی که سیستم ِ بازی هر دمبیل هست و همه کار میتونی بکنی میگم .
یعنی توی هیچ بازیی این Raceهای عجیب غریب رو ندیده بودماااا . قورباغه کم داشت ( البته یه شبه ِ قورباغه داشت :)) )
فرق که هست. ولی در حدی نیست که کل بازی تغییر کنه. اگه بخونی جزییاتش رو میفهمی. اونم قورباغه نیست :31: اسمش Argonian هست. خیلی طرفدار داره.
نقل قول:
داداش شوخی میکنی دیگه !!!؟
الآن من متوجه نشدم ، شما منظورت این بود که Dark soul نو آوری نداره یا فقط می خواستی بدونی که نوآوری هاش چیه ؟
دارم جدی میگم. چون من ایکس باکس ندارم Dark souls بازی کنم. خواستم از نوآوری هاش اطلاع پیدا کنم.
نقل قول:
این رو هم متوجه نشدم ، مخصوصا با اون شکلک پوز خند پشتش . بلاخره یه بازی باید به عنوان بهترین نقش آفرینی سال انتخاب بشه دیگه ، پس قطعا همه سایتها این دو بازی + ویچر رو مقایسه میکنن .
آخه یک بار IGN اومد مقایسه کنه پدرشو در آوردن. کسی جرات نمیکنه بیاد مقایسه کنه :31:
نقل قول:
شما چقدر dark souls بازی کردی ؟
همونطور که گفتم من ایکس باکس یا ps3 ندارم. Dark soul به ما افتخار نداده بیاد روی pc تا ما هم بازیش کنیم. ولی خوب از همه بازی ها اطلاع داریم.
نقل قول:
مبارزه سخت میشه یعنی چی ؟
این که مبارزاتش فقط دو حالت دفاع و حمله داره وسطشم که میشه نگه داشت و خون خورد !
یعنی در ادامه جا خالی و ضد حمله و این جور چیزا به مبارزاتش اضافه میشه ؟ یا اتفاقات دیگه ای میفته ؟
اگه اینجوری بشه که دیگه خیلی عالی میشه !
خوب من الان کاراکتری که IGN ساخته بود رو براتون میگم. توی اون ویدیویی که من دیدم لولش 40 بود به یه اژدهای قوی خورده بود داشت فرار میکرد :31: نتونست فرار کنه از یه Spell استفاده کرد. Armor rating کاراکترش از 0 به 300 رسید :18: بعدش با استفاده از یه spell دیگه تیرکمون آورد که خیلی تیرکمونش قوی بود . همینطور یه Warrior هم summon کرد با استفاده از همه ی اینها بعد از 5 دقیقه اژدها رو کشت. مبارزه چالشی به این میگن خیلی حال کردم.