آقا این بازی پروفایل نداره؟ یعنی نمی شه 2 نفر همزمان پشت یه پی سی این بازی رو انجام بدند با سیوهای خودشون؟
Printable View
آقا این بازی پروفایل نداره؟ یعنی نمی شه 2 نفر همزمان پشت یه پی سی این بازی رو انجام بدند با سیوهای خودشون؟
مال من که فرق میکرد:41:نقل قول:
اول که خریدم 2 DVD بود ( نصب میشد ولی مشکل داشت خوده مغازه دارم تایید کرد )
الان 3 DVD شو گرفتم که مشکل نداره راحتم نصب مشه :31:
نه داداش پروفایلی نیس ولی می تونید هر کدوم سیو خودش رو هر وقت که خواست از روی بک آپی که قبلا گرفته بزاره و بازی کنه .نقل قول:
دوستان اون نسخه 7 گیگ بازی (دو دی وی دی) که نقصی نداره؟
Fake که نیس؟
مطمئنه؟>
آقا خواهشا یکی کمک کنه والله ثواب داره مارو از این گرفتاری نجات بدید 7 گیگ دانلود کردم الان یه فایلش خرابه خواهشا این فایل رو برام آپلود کنید والله 18 مگ چیزی نیست یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب مارو بده
ننقل قول:
دوستان فهمیدم اشکال از کجاست لطفا یکی از عزیزانی که از چاپتر 8 رد شده و درست بوده براش این فایل رو برام آپلود کنه حجمش 18 مگ بیشتر نیست خواهشا توی رپید شر آپلودش کنید southport.sds
فایل ها توی این پوشه اند
K:\Mafia 2\pc\sds\city
ممنون
دوستان 2 تا مورد جالب تو بازی دیدم که مطمئنا شما هم متوجه شدین.میگم که اونایی که توجه نکردن یا هنوز بازی رو نریختن هم بدونن.
از یخچال خونه جو اگر به طور مثال 6 تا بطری دلستر:31: و 3 تا بطری نوشابه و 2 کیک باشه هر بار که از هر کدوم استفاده کنید از مقدارشون کم میشه و اگر زیاد دلستر بخورید سرتون گیج میره یکم و صفحه تار میشه .و در نهایت اگه همه رو بخورین یخچال خالی میشه.
2 اگر تصادف شدید کنید و موتور ماشینتون خاموش و خراب شه میتونید از ماشین پیاده شین و برین موتور ماشینتون رو درست کنید.:27:
دوستان مشهدی میتونن برن از سروش تو سعدی بگیرن. 2DVD. همین یه ساعت پیش آورد. من تازه شروع کردن به بازی :31:
عزیزان یه سول لطفا جواب بدین:
این صفحه رو ببینید»
من میخوام اون لینکی رو دانلود کنم که زده دانلود از سرور سایت و 23 تا پارت 200 مگی هست+کرک اسکیدرووکد:http://www.1.30madvd.com/1389/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7-%DB%B2-mafia-ii/#more-737
ایا مطمئن هست.
مطمئن باشم و دانلود کنم؟
ببخشید با فونت بزرگ نوشتم،خواستم سریع جواب بگیرم.
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم خواهشا یکی لطف کنه جواب بده ایا با کرکهای skidrow درست میشه اون که dlc هم داره
بله دوست عزیز با کرک اسکیدرو نسخه فیکسش درست میشهنقل قول:
این لینک کرک اسکیدرو :شما اگه لطف کنی و برای بنده فایل southport.sds رو از مسیر زیر آپلود کنی ممنون میشم Mafia 2\pc\sds\cityکد:http://rapidshare.com/files/414998184/Mafia_2_CRACKFIX_SKIDROW.rar