شما که از بعد از ظهر داری سنگ المانو به سینه میزنی 2 تا پست که بیشتر اونجا نداری؟؟!!نقل قول:
از امروز بعد از ظهر یادت اومده طرفدار یه تیمی بشی؟؟ یا کلا از امروز داری فوتبال می بینی؟
Printable View
شما که از بعد از ظهر داری سنگ المانو به سینه میزنی 2 تا پست که بیشتر اونجا نداری؟؟!!نقل قول:
از امروز بعد از ظهر یادت اومده طرفدار یه تیمی بشی؟؟ یا کلا از امروز داری فوتبال می بینی؟
چشماتو باز کن ببین...نقل قول:
تاریخ پست رو ببین اصلا این موقع به دنیا اومده بودی؟؟؟؟:2:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5131661#post5131661
تو که هنوز پستات به 60 تا هم نرسیده...
از وقتی تیمت هم باخته اومدی اینجا همش داری به پروپای ما میپیچی...
:13:
مثل اینکه خیلی دوست داری بن بشی!
من دیگه جوابتو نمیدم چون حیفه بخوام به خاطره تو بن بشم....حتی 1 روز!
این مارادونا چرا ایگواین رو تعویض نمی کرد ؟:18: رید تو تیم . هر توپی که میومد آفساید میشد . کند هم که هست . کاش میلیتو جای اون بود:41:
سلام رفیق...نقل قول:
از دوستان ناراحت نشو...طبیعت فوتبال همینه...یه روز میبری یه روز هم....متاسفم.
انشاالله دوره بعدی...
بلاخره فرشته های مارادونا+(مسی) ازعقاب شکست خوردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم آلمان گرم که این مارادنا رو شوت کرد پای منقلش
واقعا جیگرم حال اومد
ای ول
جدا از بحث و جدلهايي که بين طرفداران دو تيم معموله، دوست دارم با اطلاعات کم خود تحليلي از اين بازي داشته باشم.
آرژانتين برخلاف دور مقدماتياش نمايش خيرهکنندهاي را در اين جام داشت، با ستارههايي چون مسي و توز و پديدهاي مثل هيگواين. با همه اينها، بايد رک و پوستکنده بگويم آرژانتيني که از آلمان باخت، همان آرژانتيني بود که چهار بازي اول را قاطعانه برد، و حدودا همان آرژانتيني که بهسختي به جام 2010 صعود کرد. پس سهم مارادونا چه شد؟
چيزي که نبايد فراموش بکنيم، اينست که بازي کردن با مربيگري فرق ميکند. به قول هومن افاضلي: "براي اينکه يه سوارکار خوب باشي لزوما نبايد يه اسب خوب باشي." (که خب بين خوب و باشي، بايد "داشته" رو از قلم انداخت!!!)
درمورد مارادونا هم اين صدق ميکند. مارادونا بازيکن بسيار خوبي بود. اما اينکه بگوييم "پس مربي خوبي هم خواهد بود" دقيقا مثل اينست که بگوييم خلبان، شيميدان يا فروشندهي خوبي است.
هيچي نباشد خوزه پکرمن در سال 2006 هم اگر از آلمان شکست خورد، در پنالتي شکست خورد. حال آنکه مارادونا با سابقه بازيگري چند برابر پکرمن، چند برابر بدتر از او از همين آلمان ميبازد. تازه آلمان 2006 نه تنها ميزبان بود، بلکه ستارههايي چون بالاک و لمن را داشت و خدا ميداند اگر لمن درون دروازهشان نبود بر سر پنالتيها چه ميآمد. بازهم فقط خدا ميداند اگر کمک داور بازي آرژانتين و مکزيک کمي دقت بيشتر به خرج ميداد و گل اول آفسايد تيم مارادونا قبول نميشد، آيا اصلا تاپيکي که تويش مينويسم راه ميافتاد يا نه.
من طرفدار آرژانتين نيستم ولي اگر باشم باورش برايم خيلي سخت خواهد بود: اين واقعيت که ديگو مارادونا اصلا يک مربي طراز اول نبود و صرفا مقابل تيمهاي ضعيف و بيدفاع نتيجه گرفت.
گل اولشان به مکزيک آفسايد بود و باعث شد مکزيک - مثل خيلي ديگر از آمريکاي لاتينيها - جلو بکشد و دو گل بعدي را بخورد.
جدا از همه اينها، جا دارد به هواداران آلمان بابت اين تيمشان که جوان است و از بهترين تيمها بهتر نتيجه ميگيرد، تبريک گفت. حتي اگر آلمان در نيمهنهايي حذف شود، مسلما نام يواخيم لو در تاريخ فوتبال خواهد ماند: قهرماني که جز مشتي بازيکن بيتجربه، چيزي براي زيبا بازي کردن نداشت...
:46:
4 تایی هاش
مارادونا قبل از آرژانتین مربی جای دیگه ایم بود؟؟؟
ببخشید از شما باید اجازه میگرفتم.من با اشک های باتی گل اشک ریختم با برد آرژانتین خوشحال شدم.با باختش غمگین و ناراحت.حالا هم که آلمان آرژانتین رو با این همه بازیکن توپ له کرد.به کی باید بد و بیراه بگم.دوست دارم به آقای مارادونا که خیلی هم ادعاشون میشد و آرژانتین رو اینطوری حقیر کرد بدو بیراه بدم اصلا جاش بود فحش های بدتری هم میدادم به شما هم هیچ ارتباطی نداره.والا...نقل قول:
یارو اومده میلیون ها نفر رو شخصیتشون رو خرد کرده اونوقت این آقا اومده اینجا به ما میگه توهین نکنید.:2: