اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه:27:
Printable View
اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه:27:
بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون خبرنگارست کسی عکسی نداره
مهم نیست چون قبلش دروازه بانتون از حال رفته :27:نقل قول:
سیاه نبود فکر کنم سرمه ای پررنگ بود :31:نقل قول:
فکر کنم همونه :31: سایت فیفا گذاشتهنقل قول:
این همون خبرنگارست کسی عکسی نداره
برادران بسیجی لطف کردن همه لینکا رو لیفتر کردن تا چشمتون به ناموس مردم نیفته و نتونستم عکس گیر بیارم
منم مشغول بودم چند صحنه کوتاه دیدم: پویول و ویا و ... (کاتالانی بارسایی) پیرهن اسپانیا رو در آوردن و جمع شدن خوشحالی می کردن. کاسیاس و راموس و ... (دیگر) با قیافه گرفته می رفتن رختکن.نقل قول:
پویول
ویا
ژاوی
اینیستا
پیکه
بوسکت
فابرگاس (تورس)
کاسیاس
راموس
کاپدویلا
مارتینز (آلونزو)
اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
کاسیاس که با همه دست داد ... خندون هم بود ... اختلاف هست قبول دارم ولی اگرم باشه تقصیر کاتالانی هاست .نقل قول:
چون مادریدی ها و اندلسی ها که با اسپانیا مشکل ندارن . تنها باسکی ها و کاتالان هان که با اسپانیا مشکل دارن . اینو مشد موقع پخش سرود ملی دید .
اگه تو جریان بازی میگی که فک کنم اشتباه کنی ... چون از نظر فنی این اختلاف نژادی زیاد دیده نمیشد .نقل قول:
اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
ولی کلاً این اختلاف به ضرر تیم تموم میشه!
خودتون رو آماده بکنید واسه خط دفاعی قدرتمند پرتغال:5: . کرش تو 90 درصد بازیهایی که مربی پرتغال بوده تیمش گل نخورده! تو 3 بازی مقدماتی هم که گلی نخوردیم.
درکل پیش بینی من از بازی اینه:
اسپانیا 70 درصد توپ رو در اختیار داره و همش پاس و پاس ولی نمیتونه موقعیت ایجاد کنه. بعد دو حالت بوجود میاد:
یا با ضد حمله ما گل میزنیم و میبریم یا تو پنالتیها میبریم. درکل میبریم:31: .
ما که از الان آماده بازی فینال با برزیل هستیم . :31:نقل قول:
اون 70 % رو قبول دارم با نتیجه 2 بر 0 به نفع اسپانیا .
فقط امیدوارم بیشتر از 2 تا نخورید که خیلی براتون بد میشه . :27: