اره به خدانقل قول:
فکر کن،داری از جام جهانی حذف میشی وایسی دفاع کنی،شاید نمیدونن هدف فوتبال گل زدنه:20:
بهشون گفتن برین تو هر چی میتونین دفاع کنین ، اینجوری میبرین:31:
Printable View
اره به خدانقل قول:
فکر کن،داری از جام جهانی حذف میشی وایسی دفاع کنی،شاید نمیدونن هدف فوتبال گل زدنه:20:
بهشون گفتن برین تو هر چی میتونین دفاع کنین ، اینجوری میبرین:31:
این بازی رو هم که بردیم حالا باید بریم برای قهرمانی
این نظر منه :cool:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همتی که تیممون کرد تونستیم تفاضل گل همه تیما رو منفی کنیم
کره : منفی یک
یونان : منفی سه
نیجریه:منفی دو
:31:
منظورت اسپم هست:5:نقل قول:
من هم به همه طرفداران آرژانتین تبریک میگم.(صعوداز گروه رو)
امیدوارم درصورت برخورد تیم آلمان با آرژانتین تا قبل از فینال شاهد فوتبالی بی سابقه وتاریخی باشیم.
خب,اینم از 9 امتیازی شدن که حقمون بود و حالا رقبای محترم دنبال این 9 امتیاز بدوئن!
مسی هم که بهترین بازیکن زمین شد(قابل توجه پرتغالی ها که زیادی به رونالدو این چند روز نازیدن!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اینکه مسی و رونالدوقابل مقایسه نیستن و رونالدو حالا حالا ها باید بدوئه دنبال لیو,ولی اینم بگم که مسی با راه رفتن تو زمین بهترین بازیکن زمین نشدو
217 تا پاس داد که 73% سالم بودن و 20 تا هم شوت داشت.یعنی حلال واری بهش این مقامو دادن که البته در برابر بهترین بازیکن جام شدن که بزودی نصیبش میشه چیزی نیست!
:::::::::::::::VIVA ARGENTINA:::::::::::::::
من خودم کلا اسپمم :31:نقل قول:
آرژانتین این دوره قهرمانه اینو من میتونم با تقریب خوبی بهتون اطمینان بدم شاد باشید طرفدارای آرژانتین
آره این کاملا مشخصه...نقل قول:
فقط مسی زودتر باید گل بزنه چون داره تو روحیه اش تاثیر میزاره ... امروز روی دو صحنه خودخواهی کرد
بخصوص توپی که زد تو تیرک، چهرش رو که نشون داد، وحشتناک عصبانی شده بود!( احتمالا هم از دست توپ! : دی )
و خب داره خیلی تک روی میکنه برا زدن گل..روی 2 تا صحنه خیلی راحت میتونست پاس گل بده اما شوت کرد که البته یکیشون تو برگشت گل شد...البته این یه دلیلش میتونه این باشه که چون رونالدو گل زده بود برا پرتغال، مسی هم جو گیر شده بود که حتما گل بزنه! (من که تویه ملی و تویه بازی رو در رو، مسی رو 100 برابر رونالدو دوس دارم و ایشالله بیشتر رونالدو گل بزنه و بهترین بازیکن جام هم بشه)..حالا امیدوارم تو بازی بعدی، 2-3 تا گل بزنه تا خیالش راحت شه و بازی خودش رو انجام بده با آرامش...
آقای گلی هم برا هیگواینه..خیالتون راحت که آقای گل رو داریم!
فقط میمونه قهرمان...
به امید قهرمانی... (اونم با مربیگری مارادونا که همراه میشه با تابلو شدن پله!: دی)