من نظرات دوستان رو تایید میکنم با لک شدنش هیچ مشکلی ندارم یه دستمال میکشم اما صفحه نمایش خوب تمیز کردنش سخته که اونم یه راهی پیدا می کنم در زمینه سیستم من از روز اول هم هیچ مشکلی نداشتم من فقط انتی ویروس و ووردش رو پاک کردم باقیش هست و خیلی جالبه و خیلی هم سرعت بالایی داره سیستم و راضیم مثل بعضیها صدای تق تق نداره در مورد صفحه نمایش رزولوشنش عالیه تو بازیها شاید تو فیلم کم باشه که اونم فیلم کیفیت بالا می طلبه فقط تو فول اسکرین بعضی بازیها مشکل دارم مثل pes 2010 که اونم به وبندوز سون مربوطه و مشکل از اونه چون تو اکس پی مشکل بازی حال میشه حتی تو پی سی با سون هم این بازی فول اسکرین اجرا نمشه من تست کردم در مورد صفحه نمایش خوب کاربر باید بر اساس زاویه دید خودش تنظیمش کنه دیگه با اورست تست کردم مارک مانیتورش یه چیز ناشناس و عجیب بود شما می دونید چیه؟در کل با همین 64 بیت هوم خودش دارم حال میکنم هنوز بازی 2010 جدید جدید نریختم روش مثل بد کمپانی اونم میریزم اما بازی کولین مک راء وری های اجرا میشه خفن بابا عالیه توپه دمت گرو وایو من گارانتی فقط سازگار ارقام.من مشکلم الان اینه که وقتی کابل رو به لن وصل میکنم نمیتونه به اینترنت کانکت شه نمی دونم چه تنظیماتی داره نمی دونم.کمکم کنید تو این زمینه؟پورت لن enable هست؟یا باید بکنم چطوری؟بچه ها ویندوز خودش میگه که گرافیک 2700 مگابایت که 1 گیگ خودش داره و باقیشم شیر میکنه بعد میگه که هر اسلات رمش 4 گیگ می خوره و کلا تا 16 گیگ ساپوت میکنه.می دونستین؟نمی دونم چرا اورست هیچ مشخصاتی از مادربوردش نمیده و ناشناس میزنه.
موفق باشید :33::33::33::26::26::26: