میشه به طور تصویری کارش توضیح بدهید؟
Printable View
میشه به طور تصویری کارش توضیح بدهید؟
چه بلایی سر سایت شرکت مارت رایانه اومده؟ حدود یک ماهی که سر زدم میگه به علت تعمیرات در دسترس نیست. امیدوارم مشکلی برای این شرکت پیش نیومده باشه.
با سلام و عرض ادب و احترام
من این دستگاه را یکساله که خریدم و بجز چند بار هنگی که کرده مشکلی دیگر نداشته ولی الان از قسمت دیجیتال آن کانالهای استانی را میگرم یکبار تصویر صدا دارد و یکبار بدون صدا میباشد :
1- میخواستم بدونم عیب از فرستنده یا از دستگاه
2-چگونه میتوان نرم افزار را آپدیت کرد چون سایت مارت رایانه بسته شده اگر سایتی معتبر برای آپدیت هست بگید چون سایت اصلی هم نرم افزار آپدیت را ندارد
3-یکی از دوستانم میخواست بخره قیمت میخواست
ممنون از اینکه پاسخم را میدهید
با سلامنقل قول:
1- دوست عزیز بنده نیز از همین مدل استفاده می کنم و مشکلی از لحاظ پخش صدا در تلویزیون ندارم
2- اگر آپدیت فریمور را از سایت اصلی نواترون و یا سایتهای دیگر دریافت نمایید ، بدلیل ناسازگاری فرمت پخش DVBT با تلویزیون ایران در بعضی اوقات پخش همراه با صدا نیست
3- لزوما آپدیت فریمور دستگاه را از نمایندگی رسمی آن در ایران " شرکت مارت رایانه " دریافت فرمایید
4- در مورد آپدیت و قیمت نیز می توانید از نمایندگی آن سوال فرمایید
چهارراه ولی عصر(عج) بازار رضا شماره 41 تلفن 66955292
با سلام
من می خوام از دانگل وایرلس usb استفاده کنم ولی نمی دونم چه مدلی رو باید تهیه کنم.
دوستان اگر مدلی رو می شناسند که 150n یا 300n باشه معرفی کنند.
من مدل N83D داشتم و چند روز پیش فروختمش
در کل اگر کسی بخواد برای کپچر استفاده کنه و یا از کارایی های دیگش استفاده داشته باشه خوبه
ولی برای من خیلی رو کانالهای دیجیتال هنگ میکرد
تو پخش بعضی از فیلم های avi هم مشکل داشت
یه بدی هم داشت که خیلی به چشمم میومد
کلا رو همه تصاویر یه پرده مات انگار مینداخت که یه جورایی رو اعصاب بود
در کل راضی نبودم و چون یه تلوزیون خریدم که تقریبا جز کپچر اکثر امکاناته اینت رو داشت فروختمش
به دوستان هم توصیه میکنم اگر بیشتر برای گیرنده دیجیتال میخوان ازش استفاده کنن اصلا سمتش نرن
دوسته عزیز من حدودا یک سال از مدل NTR83D استفاده کردمنقل قول:
و میتونم بگم از لحاظ سخت افزاری در نگاه اول کامل به نظر میاد
ولی وقتی مدتی باهاش کار میکنی کم کم متوجه ایراداتش میشی
من که فروختمش و اگر دوباره بخوام دستگاهه با این مشخصات و به خصوص قیمت بگیرم
بیشتر تحقیق میکنم و مطمئنا دیگه دنبال این برند نمیرم
در کل میتونم بگم به کره ای بودنش هم شک دارم و اگر کره ای هم باشه احتمالا در رده درجه 3 کره محسوب میشه
دوستان عزیزم سلام
من این مدل 83 رو خیلی وقته که دارم ولی شبکه های ifilm و ... رو نمیگیره باید چیکار کنم مشکل از چیه؟
از فریم ویر 50 نصب کردم تا این آخر ممکنه که از انتن باشه
با سلامنقل قول:
من پس از کلی بررسی و تحقیق مدل زیر را خریدم و کاملا نیز روی این مدل دستگاه جواب می دهد :
150Mbps Mini Wireless N USB Adapter
TL-WN723N TP-LINK
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
با سلامنقل قول:
دقیقا کدام شبکه ها را نمایش نمی دهد ؟
در حال حاضر کل شبکه های تلویزیون در تهران روی دو کانال 37 و 43 پخش می شود .
سلام.
لطفا دستگاهی معرفی کنید مثل TV mp5 player که هم در تهران پیدا بشه و هم قابلیت جستجو و نمایش شبکه های دیجیتال صدا و سیما رو داشته باشه...
مثلا آیا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این امکان رو داره؟