در مورد نظر مهدی هم بگم که این بازی یه مقدار جریانش با بقیه فرق میکنه چون این بازی در نگاه اول شدیدا میزنه تو ذوق فقط کسی می تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه که بازی کنه اون رو با دید مثبت بعدش دیگه به چشم تفریح نگاه نمی کنه بهش یه اعتیاد کامل دست میده! گرافیک گیم پلی در نگاه اول فوق العاده غریب و نا آشنا به نظر میاد ولی وقتی می ری نمایشگاه های اتومبیل های مختلف و از دیدن و روندن ماشین ها لذت میبری دید آدم 180 درجه عوض میشه و کلینیک پوستی و چهره عوض کردن خرید انواع و اقسام لباس های مخالف پیدا کردن پارتنرهای مختلف حس سان آندریاس رو دقیقا به آدم القا می کنه این بازی یه بازی صرفا ریسینگ نیست من به شخصه این بازی رو با سان آندریاس بیشتر مقایسه می کنم تا NFS و ... نقاط اشتراک این بازی با GTA SA واقعا زیاده می ری فرودگاه و سفر می کنی Way Point میذاری توی نقشه به مکان دلخواه می تونی ترانسفر بشی در آن واد وجود ماموریت ها کمک کردن به غریبه ها پیدا کردن چیزهای مخفی و خیلی چیزهای دیگه که توی بازی گنجونده شده به طور کامل بازی رو از سبک ریسینگ صرف درآورده تازه اگه از بخش آنلاین بازی استفاده کنید دیگه مطمئن میشید که بازی هم سبک GTA SA هست نه NFS من تنها ربط این بازی رو به NFS در این میبینم که توی جفتشون ماشین سواری و مسابقات ماشین سواری هست دیگه از بقیه لحاظ متفاوته