[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
آخه شنیدم بیشتر مردم از فوتبال خوشون میاد ولی بازی رو ندیدم 70 نفر دوست گرامی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هست! ولی خوب اونم هست....برا یه بازی اره خوب خوبه!! لابته اگه به کیک اس تورنت برید،میبینید که فایلی که این اقای اسکایدرو اپلود کرده،بیش از 3000 دانلود کننده داره در حال حاظر!!!
آقا یکی لینک دانلود رپیدشیر سالم رو بزاره !!
من با این نسخه ای که دارم خیلی تیک و افت فریم دارم
سلام دوستان
یه سوال می کنم بهم نخندینا
من کلا زیاد اهل گیم نیستم و به خاطر تعریف زیاد این بازی هوس کردم بازی کنم
توی همون مرحله اولش که از هواپیما میپره پایین و باید رفت پشت ضد هواییه اگه اشتباه نکم...اونجا باید چی کار کرد...تا میرم پشت ضد هوایی 2 ثانیه بعدش میبازم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم رو خاموش کن....دایل اپ مودم رو هم باید از تسک منیجر خاموش کنی!!!اگه بازی باز مشکل رو داشت،صفحات 42 به پایین،بچه ها لینک های رپید شر گذاشتن...نقل قول:
من با این نسخه ای که دارم خیلی تیک و افت فریم دارم
ببین اینجا کمکی بهت میکنهنقل قول:
کد:http://www.downarchive.com/55f/da/call+of+duty+6+iw+22.iwd+iw+23.iwd
Sلام دوستان من کرکشو ... رو انجام دادم وقتی که میخوام وارد بازی بشم این مینویسه:
Fatel Error
Steam must be running to ply this game
.
حل شد
کسی لینک دانلود این فایل رو داره iw_22.iwd واسه Black Ops نه Modern Warfare 2
ماله من 3 تا DVD بود ولی وقتی میخواد این فایل رو نصب کنه (اوله DVD دوم) ارور میده تا Ignor نکنی دست بردار نیست نمیتونه کپی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی گشتم فقط ماله Modern Warfare 2 رو واسه دانلود پیدا کردم که حجمش 156Mb بود.
کسی میدونه اگه ماله Modern Warfare 2 رو دان کنم بریزم تو Black Ops کار میکنه یا نه
بچه ها من وقتی میرم توی دوربین تفنگ ها تصویر تار میشه
مال شما هم اینجوریه ؟
از توی دوربین تفنگ هیچ جا رو نمیشه دید..........