درصدای من:
زبان تخصصی - 62
زبان عمومی - 97
دینی - 76
عربی - 60
ادبیات - 52
خیلی تو زبان خراب کردم باورم نمیشه :42:
بقیه کسایی که کنکور زبان دادین بیاین اینجا درصداتون رو بذارین که حدودا بتونیم میانگین بگیریم :7:
Printable View
درصدای من:
زبان تخصصی - 62
زبان عمومی - 97
دینی - 76
عربی - 60
ادبیات - 52
خیلی تو زبان خراب کردم باورم نمیشه :42:
بقیه کسایی که کنکور زبان دادین بیاین اینجا درصداتون رو بذارین که حدودا بتونیم میانگین بگیریم :7:
دوستان کسی با این کلید زبان تخصصی مشکل نداشت
من گند زدم تخصصی رو !
درصدا که عالیه. البته یدونه غلط تو زبان عمومی میشه 94.67 درصد.نقل قول:
منم 6تا غلط داشتم تو زبان تخصصی که از همیشه بیشتره ولی همه اونایی که غلط زدم شک دار زده بوم (4تا از غلطا مال reading بود). در کل، احتمال این که کلید مشکل داشته باشه، خیلی خیلی کمه.نقل قول:
:41:شبانه مترجمی یا ادبیان انگلیسی چی؟ البته ز تخصصی50 :(نقل قول:
نه کلید کاملا درسته من هل شدم غلط زیاد داشتم درصدم پایین اومد ولی نه از پسیجانقل قول:
راستی 25 درصد مثبت برام اثر داره؟ من زبان و ادبیات 20 شدم :23:
ببین الان نمیشه مطمئن گفت بستگی به سطح سختی سوالا و درصد بچه های دیگه هم داره چه منطقه ای هستی؟نقل قول:
2نقل قول:
به نظر شما تخصصی سخت بود؟ من چون کنکورای سالای پیشو نخوندم و تا حالا کنکور زبان ندادم نمی دونم سطحشو!
من سوالای کنکورای قبلو نزده بودم ولی تو آزمایشیای سنجش و قلم چی این دومین درصد ضعیفم بود. یه دفعه 78 داشتم. بقیه 90 به بالا (بهترین: 1 نزده، 98.57 درصد).نقل قول:
بچه ها کسی سایت برای تخمین رتبه میشناسه؟ گزینه 2 و قلم چی که دستشون درد نکنه زبان تخصصی رو کلاً آدم محسوب نکردن.
سلام
اولا یه خداقوت به همه بچه هایی که کنکور دادن بخصوص زبانیاش
ببینید بچه ها اون زبان تخصصی ای که تو کنکورای ازمایشی (قلم چی، سنجش، گاج) میاد واقعا مطابق با اون سطحی نیس که تو کنکور سراسری میاد یعنی اسونتره... در ضمن اسونترین زبان تخخصی هم تا حالا به نظر من زبان تخصصی 89 بود واقعا ابکی بود واقعا
دوستان گند زدم گند در حد لالیگا این درصدای من دیگه کلا نا امید شدم بومی تبریزم ولی به هیچ جا امید ندارم ادبیات - -1عربی - 0دین و زندگی - 50زبان عمومی - 58زبان تخصصی - 30حالا شاید تو زبان تخصصی چند تا شک دشاتم که زدم یا نزدم ولی بهر حال با این درصدا رویای دانشگاه واسه من تموم شد درضمن یک سوال آزمون شما کی شروع شد مال ما 10 دقیقه به ساعت 3 تازه درا رو باز کردن فکر کنم آزمون نزدیکای سه و نیم شروع شد اصلا من واسه عربی و ادب اصلا وقت نکردم نگاه به شوالا کنم خراب شد حیفدوستان یک کارنامه از غیر انتفاعی تبریز پیدا کردم بنظرتون من واسه غیر انتفاعی شانس دارم ادبیات - 24عربی - 12دین و زندگی - 24زبان عمومی - 40زبان تخصصی - 10