آقا این رفیق من دهنمو ... کرده.یه سایت زده میخوادد نقد بازی هارو توش بزاره.به من گیر داده نقد کنم بازیو..منم که نقد خیلی بلدد نیستم.
اگه کسی از شما ها میتونه تو نقد این بازی یه کوچولو به من کمک کنه خیلی ممنونش میشم...
Printable View
آقا این رفیق من دهنمو ... کرده.یه سایت زده میخوادد نقد بازی هارو توش بزاره.به من گیر داده نقد کنم بازیو..منم که نقد خیلی بلدد نیستم.
اگه کسی از شما ها میتونه تو نقد این بازی یه کوچولو به من کمک کنه خیلی ممنونش میشم...
چرا روی آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ؟؟
کرک رو بریز
توی صفحات قبل بگردی پیدا میشه
من کرک 16 مگی رو گرفتم درست شد
منظور شما اینه؟نقل قول:
من که هرچی تیر داشتم روش خالی کردم و هرچی نارنجک هم بود زدم ولی چیزی نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا جایی که یادم میاد اینجا با کشتن همون 2 تا از نیروهای طالبان چکپوینت میداد و بازی سیو میشد...بعدشم ادامه بازی.نقل قول:
من که هرچی تیر داشتم روش خالی کردم و هرچی نارنجک هم بود زدم ولی چیزی نشد!
حالا اگر غیر از این برای شما اتفاق میوفته ضرر نداره همین مرحله رو از اول برید(بعضی باگهای بازی با یکبار ریستارت کردن مرحله درست میشه)
موفق باشید
دوستمون درست میگه مرحله رو از اول برو احتمالا درشت میشه...فقط برای اطمینان کرکت رو عوض کنی ضرر نداره:46::نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm
کرک جدید برایش نیومده ؟؟؟
من نتونستم تمومش کنم
نقل قول:
من کرک 16 مگی رو گرفته بودم
حالا یه بار بازی رو از اول برم ببینم اگه نشد 14 مگی رو دان میکنم
ممنون از دوستان
خوب تموم شد:20:
در مورد خود بازی که دیگه چیزی نمیگم ولی داستانش با اینکه در کل چیز زیادی برای گفتن نداشت ولی آخرش منو به شدت گرفت تا چند دقیقه تو کفش بودم!:31:
دقیقآ...داستانش یک جوری شروع و تموم میشه که انگار قرار نیست شماره بعدیش ساخته بشه!کلآ هر جورم با خودت کلنجار بری میبینی با عقل جور در نمیاد ادامه سازیش...آخه چه داستانی می خوان واسه بعدیش سر هم کنن!!!نمیتونن که moh 1,2,3 بسازن همه تو موضوع جنگ با طالبان!بسیار تکراری و خسته کننده خواهد شد