کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرم پمپ هیدرولیکش مشکل داره.....
Printable View
کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !نقل قول:
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !
میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه :41:نقل قول:
به نکته ضریفی دقت کردی ولی تو سرعت این مشکل چپ کردن فکر کنم داره.نقل قول:
کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از همون اولین روز خرید گفتم از ترمزش شاکیم چون تست کردم....زیاد به abs بودن فکر نکن..همون عادی رفتار کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !
یعنی عقب نیست ؟؟؟:2:نقل قول:
میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !
من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!نقل قول:
طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!
پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط ABC رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع سمند و پراید موجوده..سبا..سپهر..111..132 ..مثل اینکه کد شهر هست..بچه های بابل همه 111 دارند:31:یا سبا فکر کنم اسم دختره مدیر عامل سایپا بود.نقل قول:
اینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !
:31:نقل قول:
من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!
طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!
پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم
یک چند تا حرف رو جا گذاشتی...دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفله:31:نقل قول:
دوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط ABC رو بلدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاریشو نمیگی ؟
فک کنم باید لوله بخاری نصب کنی واسش !
عین این ماشین قدیمیا که تا ماشین گرم نشده بخاری گرم نمیشه!
یعنی ترمز در شرایط بحرانی جاده و پیچ های تند و سراشیبی ها و سرازیری ها قفل نمیکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفله:31: