QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]
دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه