اتفاقا چند تا بازی دیگه با اون ساخته شده که نتیجش افتضاح بوده !نقل قول:
Printable View
اتفاقا چند تا بازی دیگه با اون ساخته شده که نتیجش افتضاح بوده !نقل قول:
اگه نحوه ی صحبتم طوری بود که ناراحت شدین ، عذر می خوام....نقل قول:
شما وقتی در مورد سخت افزار حرف می زنید ،باید بدونید که مقادیر کاملأ قابل محاسبه هستند و می شهبه صورت دقیقی محاسبشون کرد . یک قطعه یا قابلیت انجام محاسبه ای رو داره ، یا نداره و اگه داره در چه حد و سرعتی می تونه اون کار رو انجام بده!! صحبت در موردش مثل بحث گیم پلی و داستان بازی و ... نیست که بتونیم اون طور که می خوایم تفسیرش کنیم!!
اگه هم مشخصات قطعه رو نوشتم ، فقط برای این بود که ببینی که معماری هسته ی 360 ، از یک کارت گرافیکی گرفته شده و از یک کره ی دیگه نیومده!!!
PC هم اگه قطعاتش مناسب گیم انتخاب بشن ، مختص بازی می شه! این یک چیز کاملأ بدیهی هست!!
اون مطلبی که خوندین از چند جا ، توضیح بدین ممنون می شم ، چون این طور که از ظاهرش بر می اد کاملأ غیر علمی هست!
در مورد گرافیک بخوام نظر بدم با توجه به اینکه نام این بازی Crysis هستش در یک کلام افتضاح بود .
گیم پلی هم بسیار سریعه . یه مشکلی که داره اینه که وقتی میمیری از هرجای مَپ که حال کنه میارتت برای همین در بعضی مواقع نیمده میکشنت ! کلا بد نیست اما امیدوارم نسخه ی نهایی خیلی خیلی بهتر ازین باشه تا این همه سخنرانی هایی که کردن تبدیل به یک مشت BullShit نشه !
آقایون صحبت های خارج از تاپیک رو منتقل کنین به پروفایلتون لطفا!
همش شده مقایسه...
واقعا ممنون!
امروز بیشتر بازی کردم گیم پلی خیلی خوبی داره . فعلا 2 تا ویژگی دارین تو بازی یکی Armor یکی هم نامرئی میشین . تا اینجا هم 4 تا کلاس دیدم من . Rifle , Shotgun , Machin Gun , Snipe . فعلا هم فقط همون مد Team Death Match رو میشه بازی کرد . کلا گیم پلی بازی اونقدری خوب هست که گرافیک رو برام عادی کرده . توی منوی بازی هم نوشته که این گرافیک مال نسخه ی نهایی نیستش و ازین حرفا . اینو نمیگفتن چی میگفتن .
به هر حال این بازی با کُری خونی هایی که کرده شرایط رو بر روی کنسول برای خودش سخت کرده البته خود من خیلی بهش امید دارم .
ممنون به خاطر توضیحات خوب.نقل قول:
یک سوال ، در حالت نا مرئی به هیچ وجه دیده نمی شید ؟ یا موقع حرکت انعکاس نوری داره که بشه تشخیص داد؟ این خصوصیت بازی رو از توازن خارج نمی کنه؟
نامری بودن طوری نیست.که نشه دید با انعکاس نور مشخصه تاره در صورتی که از لیزر یا چراق استفاده کنی میتونی جاش رو تشخیص بدی
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما به احتمال زیاد نسخه ی اول بازی رو انجام ندادید ! بزارید یه توضیح کوتاهی بدم:
در این بازی شما نقش آدمی رو بازی می کردید که عضو نیروهای ویژه ی آمریکایی بود ( نسخه ی اول )
که اعضای این گروه لباس هایی با تکنولوژی پیشرفته داشتند که بهشون می گن nano suit !
این لباس ها به شما قدرت های خاصی می دادن مثل Power، Speed، Armor...
که شما از این قابلیت ها می تونستید استفاده کنید ولی این قدرت ها ابدی نبودن و شما فقط می تونستید یه مدت زمان خاصی
از این ها استفاده کنید و بعد دوباره به حالت اول بر می گشتید ( یا اون Maximum قدرت رو نداشتید )
و برای استفاده ی دوباره از این قدرت ها باید بزارید تا اون نوار سبز رنگ پایین صفحه پر بشه !
دوستان توضیح دادن . اولا که قدرت های شما محدویدت داره شاید یه چیزی در حدود 5 ثانیه دقیق نمیدونم بعد از خالی شدن دوباره پر میشه .نقل قول:
در حالت نامرئی اگر با سرعت بدوئین دیده شدنتون خیلی سخت میشه فقط ممکنه طرف یه شی ء بی رنگی ببینه که از جلوش رد شده و تا بیاد به خودش بیاد شما میتونین با یه Melee Attack بکشینش . اما اگر به آرامی راه برین به راحتی دیده میشین و در این حالت هم زودتر میمیرین ! کاربردش بیشتر تو فضاهای باز هستش که بتونین با سرعت از کنار یا پشت طرف در بیاین . اون Armor هم که کارش مشخصه دیگه شما کمی دیرتر میمیرین !
همینطور شما میتونین تو بازی Jump بزنین و بعد دکمه ی B رو بزنین تا مشت محکمی بکوبه رو زمین و کسایی که دورش هستن رو بکشه البته اگر نتونه کسی رو بکشه خودش 100% خواهد مرد چون تا بیاد بلند بشه کلی طول میکشه .
کرایسس رو چندین بار بازی کردم!فقط می خواستم تأثیراین قابلیت رو در بخش چند نفره بدونم... دلیلش هم اینه که تو چند سایت خونده بودم که این توانایی می تونه بازی رو از توازن خارج کنه ...نقل قول: