من دیروز رفتم و 40 گیگ شارژ کردم. 2 مگ یه ماهه، شد 100 تومن. از همین الآن به فکر تغییر سرویسم هستم. کسی از سرویسای نامحدود فن آوا استفاده کرده؟
Printable View
من دیروز رفتم و 40 گیگ شارژ کردم. 2 مگ یه ماهه، شد 100 تومن. از همین الآن به فکر تغییر سرویسم هستم. کسی از سرویسای نامحدود فن آوا استفاده کرده؟
سلام عزیزم 3>نقل قول:
آقا هر جا نامحدود رفتین بگین قیمتشاو این مخابرات همهمونو چپاول میکنه آخر :n02:
ما هم با همین مشکل مواجه شدیم ، گیگ وایمکس از گیگ ADSL گرونتره عزیز ، هر گیگ وایمکس مبین نت از هر گیگ تصویب شده برای ADSL گرونتر درمیادنقل قول:
سلام دوست عزیز. من امروز با شرکت فن آوا تماس گرفتم. سرویسای نامحدودشون رو 6 ماهه و یه ساله دارن که قیمت 6 ماهشو پرسیدم. گفتن اشتراک 1 به 3 حدود یه میلیون! :n04: درمیاد و اشتراک 1 به 8 هم میشه 280 تومن. خط 461 رو هم پشتیبانی نمیکنن. :n02: قضیهی تغییر سرویسم هم منتفی شد، چون مشکل سرویس فعلیم حل شده.نقل قول:
حرفتون کاملاً درسته. طرح 1 مگ 18 گیگ 6 ماهه مبین نت داشتم. 10 گیگ شارژ کردم، شد 100 تومن. خدا رو شکر، فردا تموم میشه. مبین نت تو این دو سال فقط پسرفت داشته. ترجیح میدم 100 تومن بدم مخابرات و سرعت 200 بگیرم تا بدم مبین نت و سرعت 10 کیلوبایت بهم بده. :thumbsdowنقل قول:
280 تومن واسه نامحدود 6 ماهه هست؟چه سرعتی؟نقل قول:
1 مگ باشه خوبه
بله، سرویس 1 مگ هست (فراموش کردم بنویسم).نقل قول:
مخابرات 512 با 4 گیگ ترافیک در میاد 20 تومن
فن آوا 512 نامحدود زده 24.500 تومن
بعد سایت فن آوا توی جدولش قسمت سرویس حجمی زده 512 8 گیگ 29.900 تومن!!!
به احتمال زیاد به قول دوستان، نامحدود درصورتی 24.500 ماهیانه حساب میشه که 6 ماهه بگیری
البته اگه مثل سریع سیستم (شاتل) بعد حجم مشخصی سرعتش افت نکنه که خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جریان این کاهش دهنده پینگ چیه ؟ میشه اسم برنامه ش رو بگی؟نقل قول:
مرسی.
من از پارس انلاین میخوام بیام مخابرات
یه طرحی گذاشته واسه مله رمضون دوبرابر سرعت اشنای اول
توی سایت مخابرات هرمزگانم بود
ولی زنگ زدم2020 گفت هنوز چیزی بما اعلام نشده
گفتم از اول ماه رمضون اومده طرحش گفت ما خبر نداریم
تو سایت خودشون گذاشتن میگن ماخیر ندارم نوبره والا