کارت گرافیکم 512 رمم 1گیگ
Printable View
کارت گرافیکم 512 رمم 1گیگ
دقيقا ماموريت بعد از كشتي هست ، اول ماموريت يك دستگاهي هست يك لوله هاي كوچكي رو بايد توي يك چيزي مثل قوطي كنسرو جا سازي كنيد بعد نبايد بشكنه ... توي اوم مرحله منظورم بود :دينقل قول:
دوست من چیزهایی که اتریکا انجام میده و چیزی رو میزاری توی چیزی چیه ؟!!!!
اسم ماموریت رو بگو یا یه عکسی ازش بگیر که راحت تر بشه کمک کرد !
حداقل سیستم مورد نیاز - Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agentنقل قول:
CPU: Pentium 4 or AMD Athlon 3000 - Game optimized for dual-processor-enabled computers
CPU Speed: 3 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (NVIDIA GeForce 6200+ / Radeon X1300+)
HDD: 8 GB
سری بازی Tom Clancy's Splinter Cell به ترتیب انتشار:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
فکر کنم همون دستگاهی رو میگی که یک سری مواد بخصوصیه که باید فکر کنم 13 تاشو بذاری داخل .....درسته؟؟نقل قول:
اون زیاد مهم نیست ....
فقط اونجا وقتی زنه میره با اون کچله صحبت کنه با میکروفونت صداشونو ضبط کن
امیدوارم درست گفته باشم چون زیاد یادم نیست
نقل قول:دوست عزیز! وقتی که سواتون رو میپرسید صبر کنید که به شما جواب داده بشه, نه اینکه سواتون رو دوباره تکرار کنید... ممنون!نقل قول:
در صورتی که کارت گرافیک شما از حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی بالاتر باشه... (حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی در پست قبلیم عنوان شد)
بنابراین ایراد از نصب نبودن یا به روز نبودن DirectX 9 هست... آخرین ورژن DirectX 9 رو از این آدرس دریافت کنید:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=822640ab-0983-4c41-9c70-632f6f42c557&DisplayLang=en
ممنون واز اینکه سوالمو دو بار تکرار کردم معذرت میخوام
بازی رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
دوستان من با این سیستم نمیتونم بازی رو روون اجرا کنم.
cpu :4000
vga:8500 gt
ram:3 gig
مشکل چیه ؟DirectX رو هم نصب کردم .
من تا حالا نتونستم هیچکدام از سری های بازی اسپلنتر را بازی کنم و حسابی هم تو خماریش هستم...
هر موقع هم به یک بهانه ی نتونستم بازی کنم...
pandora tomarrow قبل از chaos theory هست؟؟ مطمنيد؟؟نقل قول:
در ضمن سيستم من 2.8 فول اينتل - 1 گيگ رم گرافيك fx5200 msi (برد قديمي با چيپ سامسونگ) 128 مگابايت هست. ميتونم بازي كنم؟؟ CHAOS THEORY رو كه راحت بازي كردم .
ضمنا DVD اين بازي هست؟؟؟ منظورم آخرين سري هست.