پست 559 منظورتونه؟ خیر... آور نشدن.نقل قول:
میگم عرفان این بنچهایی که دو سه صفحه پیش برای 2400 و 2300 گذاشتی اینا اور شدن یا نه؟
Printable View
پست 559 منظورتونه؟ خیر... آور نشدن.نقل قول:
میگم عرفان این بنچهایی که دو سه صفحه پیش برای 2400 و 2300 گذاشتی اینا اور شدن یا نه؟
این عکس رو فکر نمیکنم در این فروم دیده باشم...
تیم Nvidia در Cebit هست که 6990 بر دست دارند و لبخندی بر لب...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از این بعد می تونیم به نام دو شرکت دوست و برادر بشناسیمشون!!! :دی
اون تی شرت های انویدیا رو می شه ایران پیدا کرد؟ :دی
من احساس میکنم دارن رادئون عزیز رو مسخره می کنن:angry:
از یک نظر هایی هم حق دارن.. مثلأ نویز این کارت اصلأ جالب نیست.. طوری که tomshardware تو بررسی نوشته بود که صدای کارت در دور بالا رو می شه با جنگنده ی f/a 18 hornet مقایسه کرد...نقل قول:
کلأ کارایی بالا داشتن همه چیز نیست...
بهتره این بحث در تاپیک خودش ادامه بدیم ولی اگه کمی دقت داشته باشید این کارت نهایتا 2X6970 هست و نه چیزی بیشتر...نقل قول:
از یک نظر هایی هم حق دارن.. مثلأ نویز این کارت اصلأ جالب نیست.. طوری که tomshardware تو بررسی نوشته بود که صدای کارت در دور بالا رو می شه با جنگنده ی f/a 18 hornet مقایسه کرد...
کلأ کارایی بالا داشتن همه چیز نیست...
و انویدیا با Dual GPU 2X570 میتونه به راحتی با AMD رقابت کنه و در تسلیشن حسابی از خجالتش در بیاد...
با این عکس امیدوار شدم به nvidia.
راستش دوست من طبق اخباری که به legitreview و چند وبسایت دیگه رسیده انویدیا میخواد همزمان با لانچ crysis 2 کارت بعدیش یعنی 590 رو عرضه کنه. وبه گفته صحبته تلفنی که با ریان اسمیت داشته گفته در تسلیشن و dx11 بازیه crysis 2 چنان از خجالت این کارت در میاد که امپراتوری 2 یا 3 هفته ایش فراموش بشه:31:نقل قول:
هرچند 6990 فراتر از حد انتظارات ظاهر شده و کارتی با پرفورمنس تقریبا 100% نسبت به 6970 داده.اما انویدیا در غرفه cebit با این عکس نشون داد که خیلاشم نیست که این 6990 چه کار کرده:27:
خلاصه دعوایه این دوشرکت بزرگ جالب و خنده داره:31:
درست همینه که گفتینقل قول:
این کارت رو جوری تو دستشون گرفتن که انگاری بچه تو دستشونه :31:خیالشون کاملا راحته و خونسرد ...
کارت GTX 460 2Win از EVGA یک کارت Dual GPU هست که از 2 چیپ GTX 460 تشکیل شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]