من این حرفو بیشتر در مورد کتابای اندیشه سازان شنیدم و به نظرم حرف درستی هم هست حتی کتابای خوب گاج هم بیشتر به حالت تقلیدی! از این کتابا نوشته شدننقل قول:
Printable View
من این حرفو بیشتر در مورد کتابای اندیشه سازان شنیدم و به نظرم حرف درستی هم هست حتی کتابای خوب گاج هم بیشتر به حالت تقلیدی! از این کتابا نوشته شدننقل قول:
من نه از گاج پول می گیرم نه از قلمچی ولی دوست من شما با یک مقایسه به راحتی می تونید بفهمید چه خبره.نقل قول:
تا سالهایی که گاج نبود تو هر جا که می رفتی (از شهر گرفته تا پشت کوه )یک کتاب قلمچی بود.ولی با اومدن گاج فروش کتابهای قلمچی به شدت پایین اومد و به این می گن خاک سیاه:27:
من خودمم همینو میگم و همین کارو کردم اما هر کی ر جور راحته باید بخونهنقل قول:
تست کنکور چه فرقی میکنه تو کدوم کتاب باشه؟ پاسخ تشدییه اندیشه سازانو با گاج مقایسه کننقل قول:
چشم
من کوتاه اومدم هر کتابی رو که عشقتون می کشه برید بخرید
من گاج رو می پسندم و بهش اعتقاد دارم.که بهترین کتاب هست
با سرگرمی پاسخ داده
کتاب آن بزرگ و کلماتش خوانا هست
نوع کاغذها بسیار باکیفیت
مفهومی کار می کنه
سوالاش هم سخت داره هم آسون
خواندن چند بارش و فهمیدنش = موفقیت
بعد از اون کتابهای انرژی اتمی بسیار خوب هستن
ولی آزمون قلمچی حرف اول رو می زنه
دوست عزیز!:20:نقل قول:
اینجا هدف ما این نیست که کسی کوتاه بیاد می خواییم به همدیگه کمک کنیم که بهترین راهو پیدا کنیم...
منم نگفتم همه ی کتابای گاج بدن ولی خب همینکه شما می گین با سرگرمی جواب داده یه نوع کار از روی دست اندیشه سازان بوده و مفهومی بودن مطالب رو هم تو بعضی کتاباش اصلا این طور نیست مثل فیزیک پایه ولی خب آره برای هندسه تحلیلیش خیلی خوبه هم مفهوم رو گفته هم نکات تستی رو ...
در کل منظورم اینه که اگه داریم از کتاب خاصی استفاده می کنیم به نفعمونه که جلوی بقیه ناشرا جبهه نگیریم من خودم کتابای اندیشه سازانو دوست دارم ولی هر جا می بینم کتابای ناشر دیگه ای بهتره می رم سراغ همون
قربان شما
ان شا الله که همتون موفق بیاید بیرون و همون رتبه ای رو که می خوایید کسب کنید
"همتون" یا "هممون"؟:46::5:نقل قول:
همتون و هممون رتبه که میخواییم کسب خواهیم نمود
فرزانه سن ده همین طور
ما که از سراسری امسال چشم پوشیدیم همون باشما آماده کنکور 89 میشیم
من موندم چرا امسال همه می خوان بمونن واسه 89؟آقا ما خودمون رقیب به اندازه ی کافی داریم :46: امیدوارم همتون همین امسال تو رشته ی مورد علاقتون قبول بشین (البته من از شما نمی ترسما :31:) ...نقل قول:
ساغ اول:5: