چرا خانوما نمياند نظر بدند ؟ حالا اگر هم موضوع بحثا دوست ندارين تغييرش بدين و لي نزاريد خاک بخوره اينجا
Printable View
چرا خانوما نمياند نظر بدند ؟ حالا اگر هم موضوع بحثا دوست ندارين تغييرش بدين و لي نزاريد خاک بخوره اينجا
باشه منم نظر می دم
تا حالا هیچوقت آرایش نکردم چون حوصله شو ندارم ( حتی برای دل خودم)
خواهرم قبل از اینکه بره بیرون 45 دقیقه مراسم حاضر شدن داره حتی با اینکه آرایش خیلی ظریفی داره ( ساده و کم) اما من هیچ نمی فهمم وقتی آدم می تونه همون 45 دقیقه رو بره اینترنت چرا باید همچین کاری بکنه؟
البته از دخترایی که برای آرایششون وقت می ذارن خوشم می یاد اما حسابی مسخره شون هم می کنم
من ظرف 5 دقیقه آماده بیرون رفتنم
آرایش وقت گیره دوست ندارم
مرسي كه نظر دادى ارام جان . عزيز تو 5دقيقه هم ميشه يه ارايش كم و ساده انجام داد من خودم ارايشم معمولا 5 دقيقه وقت ميبره البته ارايش ساده و به قول دختر خانوما ارايش دخترونه
جدی؟
تو 5 دقیقه؟
می گم خواهرم رو بیارم آموزشش بدی؟ منو کچل کرده !!!!!
شوخی کردم!!!!
البته راست می گی می شه
ارام جان میشه خوتو معرفی کنی تا ما تازه واردای این تابیک بیشتر باهات اشنا بشیم
خوشحالم ميبينم كه بالاخره تاپيكمون يه تكوني خورد :31: :31:
اما درارايش عرضم به حضورتون بنده كي بشه حال داشته باشم وعشقم بكشه ارايش كنم (البته مهموني هاي خاص ياعروسي ها ميتركونم ) ولي درحال عادي نه زياد اهلش نيستم :46:
واي من بخوام برم بيرون درعرض چنددقيقه مانتوشلوار روسري حركت ...:11: :19:
سلام من تازه به این فروم اومدم...مرسی از راه کویر که این تاپیک را به من معرفی کرد.
در مورد آرایش ..تقریبا اصلا حوصلش را ندارم.. 5 دقیقه ای آرایش می کنم..همیشه ام لوازم آرایش ضد آب استفاده می کنم که میرم سر کار دوباره آرایش نکنم از صبح تا عصر بمونه :31:
ولی به جای منم خواهرم جبران می کنه...همیشه بهش می گم که مگه می خواد بره عروسی!
در ضمن من 24 ساله و معماری خوندم:43:
mehraria جون جون!نقل قول:
بنا به دلایلی دوست دارم مخفی باشم!!!
فقط بگم اسمم آرام هستش ( نه که هیچکس نمی دونست!!!)
مثل خودت تازه واردم ( به 600 تا پست نگاه نکن همه اش چرته !)
بیشتر توی بخش بازی های کامپیوتری هستم ( عشق من رزیدنت اویل!!!)
روحیاتم یه ذره به پسرها رفته، نه بهتره بگم همیشه از محدودیت های دخترانه ام رنج می برم سرکش بار اومدم!!!
به نظرم هم هرچی دختره گل و خانوم و محترم و عزیزه
هر چی پسره ....(نظرم برای خودم باشه بهتره)
بیشتر از این چیزی نمی گم و نخواهم گفت و نگفته ام!!!!
قربانت!
:10:
یک موضوع جدید :
کلا در مورد آرایش کردن و لوازم آرایش بحث کنیم!
-چه مارکهای لوازم آرایشی را می پسندید یا استفاده می کنید؟
- چقدر خرج لوازم آرایش می کنید؟ یا چقدر بهتره خرج کنیم؟
- نکات ریزی در مورد ارایش کردن دارید که بخواین بقیه هم بدونن؟
سلام منم خوشحال میشم که به جمعتون وارد شم در مورد ارایشم بگم که بدون ارایش تا دره خونه هم نمیرم و قبل از بیرون رفتن حدوده 30 دقیقه طول میکشه تا اماده شم اکثرا ساده و عروسکی ارایش میکنم و ارایشهایه ابتکاری رو واسه پارتیها و جشنها می ذارم