بالاخره یه دلیل علمی واسه بد بودنش پیدا شد . ولی چیز خاصی نیست هر چیزی ضرری داره از سرطانزایی روغن و دود ماشین که هر روز مصرف میکنیم بدتر که نیست ! جدا از اینکه حشیش با علف فرق داره توی حشیش هر آشغالی قاطی میکنن از شیشه بگیر تا ... ( جدا از اینکه اگه اصل باشه چندین برار علف قدرت داره که اصل نیست ) من تو این مدتی که علف میزنم (حشیش نه) یه تجاربی به دست اوردم که به درد بعضیا میخوره گفتم بگمنقل قول:
«رابین مورای» از محققان این پژوهش تأکید میکند: اکنون یک شاهد قوی مبنی بر وجود رابطه علی و معلولی بین اعتیاد به حشیش و بروز بیماریهای روانی وجود دارد و اعتیاد به این ماده از مهمترین عوامل ابتلا به اسکیزوفرنی است.
برای من بیشتر کمک بوده و واقعا اگه نبود این نازنین(من) خودکشی کرده بود تا الان :دئ
در مورد خودم حدود 5-4 سال پیش وقتی اوج افسردگیم بود یه بار واقعا اعصابم داغون بود علف زدم انگار از اسمون ول شدم تو بُعد چَندُم :دی از نظر روحی کاملا آزاد شدم ولی لذتی نبردم بیشتر حس بیحالی و ضعف داشتم ولی واسه من ارزش اینو داشت برای رهایی از زجر افسردگی . از اون به بعد حدود 4-6 ماه یه بار پاش میافتاد میزدم تا اینکه حدود دو ساله تغریبا 7 تا 30 روز یکبار میزنم
ولی هرچی گذشت حس ضعف و گنگی کمتر شد و لذت بیشتر برعکس بقیه مخدرا تا اینکه :
الان از حدود یکی دو سال پیش هر وقت میزنم اصلا حالت ضعف ندارم و چند دقیقه اول حس سکوت عجیبی میده انگار دنیا ShutDown شده به همراه لذتی ناب(:دی) این حالت ادامه داره تا وقتی سرم به یه چیز گرم بشه دیگه زمان حس نمیشه یهو به خودت میای میبینی 2 ساعته داری کار میکنی
من فقط تجربه خودمو نقل کردم نگفتم خوبه برید بکشید یا نه
واسه من که فعلا خوبه فردا هم که نیومده هنوز :دی