من هم این نسخه رو دارم ولی مشکل رو داره !نقل قول:
نه AA میخواهیم نه Physx ... :دی
کسی سیو نداره ؟!
Printable View
من هم این نسخه رو دارم ولی مشکل رو داره !نقل قول:
نه AA میخواهیم نه Physx ... :دی
کسی سیو نداره ؟!
من اونجا گیر کدم که یه یارو که اول بازی رو صورت خط چاقو بود رو کشتن رو صندلی بعد میشه x بزن انالیز کن من نمیفهم رو کجا !!
این رو میگه
warden sharp ? that ols guys who runs the place ? in a paiting ? on the wall ?
متاسفانه نمیشه عکس گرفت وقای عکس میگیرم سیاه میندازه تو paint یکی میگه چه کنم ؟؟
همونجا هست که 3 نفر با تفنگ میان میکشمشون ها :دی ؟؟
در ظمن دوستان هی میگن physx بازی بیاد تو این نسخه boys team که هست !!؟؟؟ من هم نصب کردم ؟!
اگه کسی لازم داشت یا اگه منظورتون همین هست من اپلود کنم برای همه؟!@
همون بالا پیش یارو که رو صندلیه کشتنش وایسا.....
از پشت سرت از کل اون محوطه باید X رو نگه داری که ازت قبول کنی....
بعدش یه در پایین باز میشه و ه یارو میاد :دی
من اینجا گیر کردم
کمکم می کنین؟
لطفا کمک کنید دوستانکد:http://img40.imageshack.us/i/33384266.png/
عزیزم من هنوز بازی رو تهیه نکردم ... ولی معمولا تو منویی که مربوط به تنظیمات گرافیک بازی میشه باید همچین چیزی باشه (یعنی فعال کردن گزینه PhysX )نقل قول:
البته تو نسخه demo بازی این قابلیت فعال بود ... یکی از دوستام که بازی رو تهیه کرده می گه بازیش اون گزینه رو نداره و احتمالا توسط یه پچی چیزی فعال باید بشه ...
پس چه شانسی داشتم من که تا حالا(حدودای45 درصد) به هیچ باگی نخوردم(البته با کپی کردن کرک batman fix 2 قبل از شروع بازی)و گزینه AA هم دارم که کار میکنه(هر چند برای سیستم قراضه من از 2x بیشتر بازی کند میشه)این عکس ستینگ من هستش:نقل قول:
گزینه physx اخرین گزینه توی تنظیمات هست. اگه نداره پس نسخه دزدی هست.
عجیبه که aa براش شما تاثیر داره. برای من که نه توی گرافیک تاثیر داشت نه تو فریم ریت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با گرافیک 8400 دارم خیلی راحت بازی میکنم.فقط تلافی همه این خوش شانسی ها تو بی صدا بودن فیلم های بازی جبران شد:دی
راستی یک چیزی،نمیشه دیوار های ضعیف دور دست رو که در ارتفاع بالایی هستن و پایه ای هم زیرشون نیست خراب کرد؟چون من همه گجت ها رو گرفتم ولی هیچکدوم(حتی گجت شماره 5)به درد این کار نمیخوره.چون در صورت استفاده از این وسیله بتمن با سرعت از طناب سر میخوره و به دیوار ضعیف مورد نظر برخورد میکنه و میفته پایین.
سلاممن تو اون قسمت که جوکر راه رو مسدود میکنه بعد از دریچه چپ باید بری پایین و از دیوار یخی عبور میکنی و بعد به یه قسمت می رسی که انور دیوار دو نفر ، یک نفر رو کتک می زنن، می رسم ولی نمی دونم چه جوری از اون دیوار رد بشم. البته یک دریچه داره ولی نمی تونم ازش رد بشم.واقعا اعصابم خرد شده سه روزه که گیر کردم
یادمه عکس سمت چپه اون آدمه بود که کشتنش و بستنش به صندلی. وایسا به طرف چپ 1 آنالایز بکن بین نمیشه؟؟نقل قول:
دوست من شما اینجا باید F رو بزنین تا بره بالا. اگه میبینین نمیشه به باگ خوردین و کاریش هم نمیشه کرد به جز استفاده از کرک جدید و از اول رفتن بازی.نقل قول:
این گزینه در ادامه داده خواهد شد که همون شماره 3 میشه که upgrid میشه و می تونی دیوارهارو بشکنینقل قول:
راستی یک چیزی،نمیشه دیوار های ضعیف دور دست رو که در ارتفاع بالایی هستن و پایه ای هم زیرشون نیست خراب کرد؟
ممنون درست شد.نقل قول:
از کرکی که Beny-Nvidia گذاشته استفاده کردم. تو پست 563.
منتها باید بازی رو از اول شروع کنید