سلام
دوستان کسی سیو بازی بعد از کشتن عروسک اسکارلت رو داره ؟ (همونی که تو پست 281 این تاپیک هست ولی لینکش خرابه)
بازی باگ داره هر کاری میکنم این عروسکه تبدیل به عنکبوت نمیشه !!!!!!
Printable View
سلام
دوستان کسی سیو بازی بعد از کشتن عروسک اسکارلت رو داره ؟ (همونی که تو پست 281 این تاپیک هست ولی لینکش خرابه)
بازی باگ داره هر کاری میکنم این عروسکه تبدیل به عنکبوت نمیشه !!!!!!
خواهش میکنم کمکم کنید؟!؟!
من توی هتل اونجایی که یه زن پشت در شکسته ایستاده و نمیشه صورتشو دید میگه سه تا چیز بیار که حافظه ام رو دوباره پیدا کنم منم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید بدجور تو کفیم؟!
اصلا سیو بازی رو رو بدین؟
نقل قول:زدن پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کم خلاف قوانین هست رعایت کنیدنقل قول:
در اون مرحله باید اون سه قطعه رو از اتاق های مختلف تو طبقات مختلف جمع کنید و دوباره برگردونید تا بهتون یک کلید بده
یکیش تو یکی از اتاق ها روی تخته
یکی تو طبق پایین تو وان حمام و دیگیری هم تو دستشویی یکی از اتاق ها تو قفسه داروها
ولی من هر کاری میکنم از اتاق 508 نمی پره به اتاق403؟!؟ من اشتباه میرم و باید از جای دیگه ای برم یا...
یعنی چی نمیپره ؟نقل قول:
شما باید بری بالای شکاف دکمه پرش رو بزنی که روی xbox 360 دکمه a بود
والا خودم هم نمیدونم!!! وقتی تو سایلنت هیل جلو یه شکاف یا هر جایی میری یه علامت با یه متن... میده که اگه چپ کلیک کنی میپره ولی مال منو نمیده؟نقل قول:
اره میدونم چون بهترین franchise که تو تمام عمرم بازی کردم و همیشه ستودنی بودن سری SH بوده که من 2 و 4 اون روی PC رفتمنقل قول:
یعنی جاهای دیگه اینطوری نمیشه ؟
فقط اینجا اینطوری میشه ؟
بله فقط همین جایی که گفتم تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید بدجور تو کفیم؟!؟!؟!؟!نقل قول:
این طور که شما میگی احتمالا باید از bug باشهنقل قول:
شما save از قبل دارید مثلا یکم قبل تر ؟
نه از وقتی (حدود 3 ماه) گرفتمش اینجاش گیر کردم!نقل قول: