آریا رسانه و پیشگامان توسعه زیر مجموعه کسی هستن ؟
Printable View
آریا رسانه و پیشگامان توسعه زیر مجموعه کسی هستن ؟
آریا رسانه تدبیر (آرت) همون شاتل هستش.نقل قول:
آیا ایران در قاره آسیا هست؟
این لینک خیلی معنی دارهکد:http://www.speedtest.net/global.php?continent=4
آره انقدر معنی داره که حتی اینترنت جالب من نمیتونه بازش کنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا ایران در قاره آسیا هست؟
کد:
این لینک خیلی معنی دارهکد:http://www.speedtest.net/global.php?continent=4
دوستان اگه چشم نزنم فکر کنم مشکل دیسکانکتهای من حل شده..دیگه دیسکانکت نمیشم:دی
جمعه یه ایمیل زدم به سپنتا و همینطور به پشتیبانی زنگ زدم و گفتم اگه قراره اینطور ادامه پیدا کنه قراردادمو فسخ میکنم اوناهم گفتن که اگه ممکنه یه چند روز صبر کن تا برات مشکلو پی گیری کنیم....
دیگه از اون لحظه من دیسکانکت نشدم:دی
اگه خواستین براتون متن ایمیلی که فرستادم و اونا جواب دادن هم میزارم:دی
امروز رفتم آسیاتکم رو حضوری شارژ کنم دیدم ماشاا.. یه صف 30 نفری جلو من وایسادن! هر شرکتی گرون میکنه متقاضیانشم بیشتر میشن!!
:31:نقل قول:
خب اگه چیزی ارزون باشه همه میگن حتما به درد نمیخوره که ارزون میده ...
اینم یه شیوه مشتری جمع کردنه دیگه :20:
نقل قول:
دوستان اگه چشم نزنم فکر کنم مشکل دیسکانکتهای من حل شده..دیگه دیسکانکت نمیشم:دی
جمعه یه ایمیل زدم به سپنتا و همینطور به پشتیبانی زنگ زدم و گفتم اگه قراره اینطور ادامه پیدا کنه قراردادمو فسخ میکنم اوناهم گفتن که اگه ممکنه یه چند روز صبر کن تا برات مشکلو پی گیری کنیم....
دیگه از اون لحظه من دیسکانکت نشدم:دی
اگه خواستین براتون متن ایمیلی که فرستادم و اونا جواب دادن هم میزارم:دی
چه جدیتی
نه خداییش انگاری درست حسابی پیگیری میکننا :D:D:D
اره هیچیشون درست نباشه....اینش خوبه که به حرف مشترکین و اعتراضاشون اهمیت میدن....نقل قول:
نقل قول:
اره هیچیشون درست نباشه....اینش خوبه که به حرف مشترکین و اعتراضاشون اهمیت میدن....
گویا بچه ها توی همین انجمن میگفتن که داتک هم خیلی سری پیگیری میکنه ولی از تلفنش نگو که وحشتناکه البته اون یه باری که زنگیدیم نزدیک به 5 دقیقه بیشتر طول نکشید :D:D:D