نقل قول:
صبح بخیر
میشه مشخصات دقیق سیستمت و همچنین تنظیمات گرافیک بازی رو بگی؟ (( اگه از تنظیمات گرافیکت عکس بگیری و بزاری خیلی بهتره و دیگه نمیخواد تایپ کنی ! )) مشخصات سیستم دقیق و کامل باشه لطفا !!!
Printable View
نقل قول:
صبح بخیر
میشه مشخصات دقیق سیستمت و همچنین تنظیمات گرافیک بازی رو بگی؟ (( اگه از تنظیمات گرافیکت عکس بگیری و بزاری خیلی بهتره و دیگه نمیخواد تایپ کنی ! )) مشخصات سیستم دقیق و کامل باشه لطفا !!!
سلام با سیستم من هم خیلی خوب بود
cpu 3.5
گرافیک 8600
رم 2g
بلاخره تونستم نسخه اصل رو تهیه کنم
بدون هیچ کرش و خطایی
روی جلد یا دی وی دی هم ننوشته از چه شرکتی
در ضمن د.ستانی که گرافیک زیر 7300 دارن اصلا بازی رو خریداری نکنن که جواب نمیده
دوست عزیز فقط واسه رکورد زدنه .نقل قول:
من بازی رو تموم کردم ولی حتی یه ذره هم تیک نزد.از بازی هم بیرون ننداخت. خیلی هم عالی بود.
بعد از این که بازی تموم می شه و اسم سازندگان بازی رو می نویسه یه مرحله میاد که باید ارواح و آدم های درب و داغون رو بکشی.کسی هست این مرحله رو رد کرده باشه؟ اگه این مرحله رو رد کنیم مرحله ی جدیدی آزاد می شه یا این مرحله واسه سرگرمیه؟
من تا 7000 هم رفتم .
عجب .....نقل قول:
بلاخره تونستم نسخه اصل رو تهیه کنم
بدون هیچ کرش و خطایی
روی جلد یا دی وی دی هم ننوشته از چه شرکتی
در ضمن د.ستانی که گرافیک زیر 7300 دارن اصلا بازی رو خریداری نکنن که جواب نمیده
پس نسخه ی مشکل دار هم داره .
شما این کار رو هم انجام بده شاید حل شد :نقل قول:
قبل از اینکه وارد لود مرحله 3 بشی (تو مرحله 2) برو OPTION <TEXTURE SETTINGS < TEXTURE QUALITY اونو از حالت AUTOMATIC در بیار و رو MANUAL بزار بعد هر 3 گزینه ایی که باز میکنه رو بزار LOW .
ببین حل میشه!
نقل قول:
این مشکل کرک فکر کنم به خاطر گرافیک نیست
اره بابانقل قول:
مگه نمیبینی همه دارن مینالن از دست این کرش
دوست عزیز این کار رو هم کردم نشد باز قسمت لودش هنگ می کنه میندازه بیرون dont send می دهنقل قول:
این صفحه هم می اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مشکل تو فروم های خارجی عنوان که شده بود گفته بودن مشکل از داریکت هستش أء<>أإؤؤۀآـ«»:"{}\[]ٌ,؛ّ
آخرین نسخه ی directX رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم بازی رو تموم کردم.
بازی بسیــــــــــــــــــــــ ـــــار زیبائی بود!
فقط حیف که خیلی کوتاه بید!!