Aim یا همون نشانگر اسلحه داره این بازی ...نقل قول:
Printable View
Aim یا همون نشانگر اسلحه داره این بازی ...نقل قول:
سلام دوستان
این بازی چه جوریه ؟
قشنگه؟
ارزش خریدن داره؟
اصلان داستانی داره برای بازی کردن ؟
یا فقط بکوش بکوش بدون داستانه...
یه توضیح کوچیک بدید ممنون می شم ...
راستی دوستان یه چیز خیلی مسرخه و جالب دیگه هم کشف کردم!
با ار پی جی به ماشین بزنین منفجر نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خراب میشه و بعد برای اینکه بتونین سوارش بشین میرین جلوی کاپوت ماشین و کاپوت ماشین رو باز میکنین و با یه اچار یه پیچ رو میچرخونه و بعد سوار میشین!به نظر شما ماشینی که ار پی جی خورده بهش با یه اچار میشه درستش کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی از همه مسخره تر بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیز دیگه هم هست اینه که وقتی میری به طرف دیوار و بهش میچسپی بازم راه میره عوض اینکه وایسته!
توی بازی فکر کنم هیچ فیزیکی وجود نداره!کلبه ها و ابجکت های توی محیط و ماشین ها اصلا قابل تخریب شدن نیست!حتی با ار پی جی!!به غیر از درختان و چند تا چیز کوچیک دیگه!کلا فیزیکش خیلی مسخره هست!
واقعا که دیگه این تیم montreal یوبی سافت اخرشن!ابروی فار کرای 1 رو هم بردن!:41:
نظرم عوض شد امتیازم رو به این بازی به 5 کاهش میدم!سازندگان بازی رو کاملا از حالت realistic دور کردن!
خوب البته کلا 2 نوع موشک انداز دستی هست تو بازی که یکیش همین RPG معمولی هست یکیش هم نوع قویتری هست که لوله ای ماننده اگر با اون بزنید همه چی میره رو هوا !نقل قول:
خوب بگو ببینم مگه این ار پی جی معمولی قوی نیست مگه؟!نباید وقتی به یه کلبه خورد کلبه رو داغون کنه؟!نباید ماشین رو منفجر کنه؟!من واقعیت رو گفتم!خدایی از این مسخره تر وجود نداره!به نظر تو ماشینی که ار پی جی خورده رو میشه با یه اچار فسقلی تعمیر کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر که توی فایل ریدمی خود بازی رو نگاه کنین نوشته فضای مورد نیاز 6 گیگ به نظر میاد که دموهاشو حذف کردننقل قول:
چون تو پوشه Video فقط یک فایل اونم با حجم خیلی کم هستش
نقل قول:
به نظر من تو RPG این بازی از باروتهای چینی استفاده کردن که ابروی هرچی RPG هستو بردن
شده کبریت کم خطر
ببخشی دوست من من اشتباه کردم اینجا برو توی همون نقشه ( این گاراژ ) :نقل قول:
برید اینجا توی گاراژ هست : Fresh Fish
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نه دوستان اونطور که شما میگین هم نیست دیگه ...
مثلا من چند تا ماموریت از اون یارو که تفنگ میفروشه گرفتم که همش نابودی چند تا ماین در حال حرکت بودن - بعد من از دور با Rpg معمولی همشونو میزدم بطوری که کاملا منفجر میشدن و ماموریت تمام می شد
پیشنهاد می کنم شما تمام تنظیمات رو روی آخر بگذارید مخصوصا یه جا از تنظیمات هست که مال فیزیک بازی هست بعد امتحان کنید ...
من در مورد آخر بازی 3 تا سوال دارم که برام مبهم مونده
1-Jackal کی رو میخواست بکشه؟
2-الماسها رو برای چی داد به اون یارو ارتشیه؟
3-چرا کوه رو منفجر کرد؟
اگه جواب بدین متشکر میشم!
بازیش عالیه! پست اول را بخون روشنت میکنه:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=225398