منظور من اون فاصله ای هست که زیر هر تست میزنه. ایروان رو زده 1200km ولی سرور کویت رو زده 550km. واسه همین گفتم که سرور کویت فاصله کمتره.
Printable View
منظور من اون فاصله ای هست که زیر هر تست میزنه. ایروان رو زده 1200km ولی سرور کویت رو زده 550km. واسه همین گفتم که سرور کویت فاصله کمتره.
خودت از هر دوتاش بگیر بزار ببینم کدوم یکی پینگش بهتره تا مقایسه بکنیم.نقل قول:
میخوایین یه نامه هم واسه سایت speedtest بنویسیم بگیم مثل اینکه اشتباه کردی و باید اصلاحش بکنی. شاید بهمون یه جایزه ای هم تعلق بگیره :31:
ولی واقعا آخه چرا توی ایران به این پهناوری و با این قدمت تاریخی یه سرور مجانی برای تست کردن پینگ وجود نداره؟ کی مسئولش هست؟ شتونه میگه برم یه سرور بزنم عقده هام خالی بشن :13:
هر شب یادم میره که یه تست بگیرم بزارم :31: امشب حتما میزارم. ماله من سرعت شب و روز یکی هست و افت سرعت نداره. البته ماله من 128 هست.نقل قول:
شبها سرعت دانلود شما چقدره؟ کم میشه یا نه؟
من 256 دارم.تا قبل از ساعت24 حدود 50k دانلود دارم ولی بعد از این ساعت میرسه به 35-30
کسی از دوستان شما هست که 256 داشته باشه. اگه هست میشه ازش بپرسید که آیا اون هم مشکل منو داره یا نه؟
دوستان کسی خبر داره مخابرات 1مگ یا 2مگ واگذار میکنه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سرعت پارس آن لاین بعد چند روز اتمام ۱۳ روز طرح مزخرفشون. بدبخت اون ۱۷ درصد دیگه ایران که از من کم سرعت ترند!
دوستان مکس نتی رازی هستند؟
---------------------------------
این ۱۳ روز عید پارس آن لاین طرح دانلود رایگان داشت. سرعت رسیده بود به حدود ۵ تا ۱۰ .خیلی کم ۱۵ . بعد زنگ می زنم می گم حداقل یه چند گیگی ماه بعد اضافه بدید٬ تخفیف بدید برای ماه بعد٬ این ۱۳ روز که شده بود دیال آپ. هیجی! فقط ۶ دقیقه پول تلفن تهران نتیجه اش بود.
احتمالا برم٬ فقط دوستانی که به خودشون احترام قائلند٬ به فکر پارس آن لاین نباشند.همین.
نقل قول:
بسیار ناراحت کننده بود. منظورم نتیجه تست هستش. من قبل اینکه Adsl بخرم خیلی پرس و جو کردم. اکثر کسایی که پارس داشتن بهم گفتن که بی خیال پارس بشی بهتره. حالا کاملا درک میکنم که راست گفتن.
به قول یکی از دوستان که گفت: پارس آنلاین نه پارس آفلاین :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست رو هم الآن گرفتم. مرکز رو به ایروان تغییر دادم. بازم وضعیت اسف باره!
دوستان کسی خبر داره مخابرات 1مگ یا 2مگ واگذار میکنه یا نه؟
مرگ من یکی جواب بده!!!!
دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش :31:
خرجش یه زنگ به خود مخابرات هست دیگه! این طور نیست؟
یک مگ رو میدونم که میده ولی به دو مگ شک دارم. به نظرم میاد که توی نرخ های قیمت 2 مگ هم بود.
زنگ !!! کسی اصلا گوشی رو بر نمیداره که بخواد جوابمو بده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر کارم که از صبح تا عصره نمیتونم برم مخابرات. واسه همین نمیتونم به اعصابم مثلثات باشم !
بله 2 مگ دارن ولی نمیدونم چطوری میدن. فکز نکنم به افراد حقیقی بدن. واسه شرکتها فکر کنم واگذار کنن.
اگه بشه چی میشه به به !:5:
از رنج قیمتهای 1 مگ خبر دارین؟