منم نسخه 2 رو بازي كزدم خيلي حال داد ولي آخراش گير كردم يه هيولاي نامرئي مياد لعنتي وقتي ميزنيش جونش كم كم زياد ميشه ديگه از اونجا جلوتر نزفتم:دي.
Printable View
منم نسخه 2 رو بازي كزدم خيلي حال داد ولي آخراش گير كردم يه هيولاي نامرئي مياد لعنتي وقتي ميزنيش جونش كم كم زياد ميشه ديگه از اونجا جلوتر نزفتم:دي.
یادش بخیر این بازی بهترین سری توی پرنس از نظر من البته هنوز شماره 4 رو ندیدم !! شما اون غول که شبیه یه شیر پرنده هم هست رو باید از دکمه r استفاده کنی که سرعت زیاد شدن خونش پایین بیاد و سریع بکشیش یعد از اینه دیگه از اون زمان کند کن ها نداشتی گرد بادهایی به وجود میاد که دنبالت میکنن بعد از محو شدن آنها اون نور ها ظاهر میشن که با گرفتم آنها میتونی بازم زمان رو کند کنی !!! فکر کنم راحت ترین غولش همون باشه !! سخترین غول به نظر من غول آخر پرنس 3 هستش !!! همون پروانه !
دانلودش ازکجاست من هیچی نفهمیدن
با سلام من تو بازی prince of persia 2 به اون قسمت رسیدم که ماسکشو در میاره. و اونجایی هستم که قبلا شمشیر رو در جایی فرو کرد تا اهرم بالا بیاد و صخره ها رو بالا پایین میکرد. میخواستم محل آپگرید آخر رو بپرسم. من با تمام راهنماییها نتونستم پیداش کنم. تو راهنمایی نوشته باید جایی برم که درب پشت شادی بسته شد ولی نتونستم پیداش کنم. آیا باید تو یه زمان دیگه برم تا پیداش کنمو اگه باید زمانو تغییر بدم کجا باید اینکارو کنم. اگه میشه یه راهنمایی جامع بکنید. ممنونم
ممنون به خاطر راهنمایی که نکردین. خودم پیداش کردم
اون غول آخر پرنس سه که خیلی راحت بود اگه بدونی باید چکار کنی. من خیلی روی غول آخر پرنس یک اذیت شدم.نقل قول:
راستش پرنس 1 رو من خیلیییییییییییییییی وقت پیش بازی کردم اصلا یادم نمیاد چه شکلی بود ! الان سر شماره 4 دارم بازی میکنم ! اسم بازیش فکر کنم rival sword باشه ! حدود 80 درصدش رو هم رفتم !
به نظر شما پرنس چهار بهتره یا پرنس های قبلی؟نقل قول:
به نظر من پرنس های قبلی خیلی بهترن مخصوصا از خشن بودنش خیلی با حاله.
درسته پرنس های قبلی از نظر داستان و تنوع مرحله نیز بهتر بودند.:46:نقل قول: