خوب شما میتونی جدیداشو بنویسی!:13:نقل قول:
Printable View
خوب شما میتونی جدیداشو بنویسی!:13:نقل قول:
بزرگترین دشمن بَشَر پوله، پول . . .
هرچی دشمن داری بده مَــنـو خودتو خلاص کن.
ميخواستن الهي قمشهاي رو ترور كنند ، تو سشوارش بمب ميگذارن ?!
نقل قول:کدوم صفحه ها رو میگید 57 تا بود که همه ی اونا رو توی اون فایل گذاشتم 67 صفحه شد اون رو هم میذارم!!!!نقل قول:
نه ببخشید من فکر کردم فقط صفحه 57 هست SRY
آموزش عبور از خيابان اول سمت چپ را نگاه کنيد و تا وسط خيابان برويد بعد سمت راست را نگاه کنيد و از خيابان عبو کنيد سپس بالا را نگاه کنيد که يه وقت هواپيمايي ، توپولوفي چيزي نيفته رو سرتون
سوال امتحان ..ت...ر....ک...ا !
2 طفلان مسلم چند نفر بودند ؟ نام پدرشان چه بود ؟!!!؟!!
هموطن گرامی آیا میدانید: پس از ازدواج با استفاده از تخت و پتوی مشترک میتوانید تا 70% در مصرف انرژی صرفهجویی کنید. "صرفهجویی کم مصرف کردن نیست، درست مصرف کردن است".
== شرکت ملی گاز با همکاری ستاد اقامهی ازدواج==
به ت...ر...ک..ه میگن یه اگهی تبلیغاتی در موردخمیردندان پونه بگو میگه خمیر دندون پونه چشما نمیسوزونه
دختر: مامان! شاهزاده رویاها با اسب سفید یعنی چی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مامان: یعنی یه خری مثل بابات!
انهایی که رنگ پریدگی پاییز را دوست ندارند . نمی فهمند که پاییز همان بهار است که عاشق شده است ...
لره میخواسته آتش نشان بشه توی آزمون استخدامی ازش میپرسند اگر جنگل آتش بگیره و اون اطراف آب نباشه چه کار میکنی؟ لره میگه: هیچی تیمّم می کنیم
تو به من بگو زشت! من به تو می گم قشنگ! بذار جفتمون به هم دروغ گفته باشیم!!...
به ترکه میگن سخت ترین کاری که تا به الان انجام دادی چیه....میگه نمک در نمکدان ریختن...می پرسن چرا؟...میگه چون سوراخ هاش خیلی کوچیک بود
کلاغ و طوطی هر دو زشت و سیاه آفریده شدند. طوطی اعتراض کرد و زیبا شد، کلاغ هم راضی به رضای خدابود. اکنون طوطی در قفس است و کلاغ آزاد
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق.. یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
میدونی فرق تو با آهن چیه ؟
.
.
آهن زنگ میزنه ولی توی گدا اس ام اس هم به زور میزنی !
عروسه وارد یه مجلس میشه مادر شوهر میگه : صل علی محمد ، دشمن جانم آمد ! عروس هم میگه : عقرب زیر قالی ، میخواستی پسر نیاری
گفتی تو دلم اول و آخر خودتی...
از هر چه که دارم بهترینش خودتی...
خندیدم و زیر لب مکرر گفتم...
شاهزاده ی قصه های من ؛ خر خودتی
درشتر بنویس چشم درومدتا بخونم
دمت گرم خیلی جدید باحال بودن ادامه بده لطفا
زلزله در شهر غضنفر اینا ۸۹ نفر کشته داشت ۹ نفر هنگام زلزله۸۰ نفر هنگام تقسیم چادر