بچه ها امروز تو جلسه ی برگزاری جسن فایرفاکس شرمت کردم انشالله با هم دیگه در این جشن شرکت خواهیم کرد
Printable View
بچه ها امروز تو جلسه ی برگزاری جسن فایرفاکس شرمت کردم انشالله با هم دیگه در این جشن شرکت خواهیم کرد
نقل قول:
چی شد ؟
کیا بودن اونجا کجا برگزار شد ؟
اعضای اصلی بالای 10 نفر بودن ؟
نقل قول:
پس واسه چی جمع شدیم ؟؟
مگه قراره هر اجتماعی منجر به تظاهرات بشه ؟؟؟
پس چینقل قول:
البته
میخوایم بگیم احمدی نژاد 4 سال دیگه بمونه :دی:27:
یعنی چی آزاد بشه دوست عزیز؟! این که می فرمائین بهره برداری غلط از یه جریان سیاسی دیگه ست! متاسفانه بخاطر فرمایشات امثال شما دوستان و سایر پان ترک های عزیز هیچ وقت به این تاپیک سر نمی زنم و در این اجتماعات هم شرکت نمی کنم که بسی مایه تاسفه! و صد افسوس که از مصاحبت با سایر دوستان هم محروم میشم:41: متاسفم.نقل قول:
خوبین آقای سلطانپور؟ اون پکیج شبکتون خیلی بدردم خورد هنوزم ازش استفاده می کنم:20:نقل قول:
اگه فراموش نکرده باشین، علی هستم که باهاتون جلوی پاساژ امت قرار گذاشته بودم...:46:
نقل قول:
دوست عزیز اگه ادامه بدی اخراج میشی آخرین اخطار بود حتی به شوخی هم از این حرفا نداریم اینجا
نقل قول:
این تاپیک بحث سیاسی نداریم قوانین رو تو پست اول تاپیک بخونید و با یک پست یک نفر تازه وارد به جمع ما کل تاپیک رو زیر سوال نبرید خواهشا
میرم امتحان بدم برگردم تعریف کنم کلی بخندیمنقل قول:
من 3 روز نیستم امتحانامو تموم میکنم برگردم مواضب تاپیک باش
خدا نگهدار همگی قربان شما محمد
به لطف مدیریت تاپیک پاکسازی شد
به به علی آقا ! ( آی دی تون Plusk آندر لاین یه چیزی بود دیگه درسته ؟)نقل قول:
خوشحال شدم اینجا هم دیدمتون ! خدا رو شکر که راضی هستین ! اولین مشتری تبریزی شما بودین :d
راستی دوستان اجازه میدن ما هم به جشن ff بیایم یا فقط اعضای خاصی می تونند شرکت کنند ؟