من بازی رو خریدم ... خیلی پیشرفت کرده. :20:
سیمز 2 این همه لودش طول میکشید تازه میخواستی بری یه جا دوباره لود میشد خیلی معطل میشدی ولی این یکی همه رو با هم لود میکنه.
انجین رو عالی ساختن :40:
Printable View
من بازی رو خریدم ... خیلی پیشرفت کرده. :20:
سیمز 2 این همه لودش طول میکشید تازه میخواستی بری یه جا دوباره لود میشد خیلی معطل میشدی ولی این یکی همه رو با هم لود میکنه.
انجین رو عالی ساختن :40:
نقل قول:
ببین باید خانوادتو که ساختی وارد یه خونه کنی یه خونم بغلش بزاری بعد که رفتید خواهرتون رو با تلفن یا موبایل گزینه ی موو رو بزنید و بعد فکر کنم عکس نقشه بیاد می فرستیدش تو اون بغلیه بعد با هم همسایه میشید اگر با کسی روابطتون خوب باشه می تونید بهش بگید can i stay over یا یه چیزی شبیه این اون موقع روی یارو سوار می شید:دی و همش تو خونشونید
مرسی علی جون از توضیحات
با تشکر موفق باشید
یادتون باشه مقدار پولی که ایشون با خودش می بره نزدیک 13000 دلار پس بهتره خونه زمین باشه و با رمز ساختو ساز کنید
هـــــا ؟ :20:نقل قول:
خب پس شوخی کردم ... :31:
آخه واسه من هیچ مشکلی نداره واسه این گفتم ! :46:
-----
دوستان لطفا در برگزاری پارتی کمک کنید ! :10:
اقا ما اخر نفهمیدیم این بازی خوبه یعنی میشه ادم باهاش حال کنه؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی نداره چع کارایی میشه کرد؟
ممنون(البته هیچ بازی ایوی نمیشه تا الان)
اهان یه چیزی اونوقت من تاحالا سیمس بازی نکرم اصلا طوری هست که ادم خسته نشه یعنی خسته کننده نیست؟
شما باید ازسری بازی های استراتیجیک و شبیه ساز زندگی خوشتون بیاد بهتره که بعدا همراه پک های الحاقیش بخری که بهتره و مشکلاتی که داره حل می شه ایشالله چند ماه دیگه:دی!اونموقع دیگه خوابو خوراکو ازت می گیره
من از مديران p30world معذرت ميخوام.:11::31:نقل قول:
وقتی تلفن رو برمیداری گزینه مربوطه رو داره...................نقل قول:
دوستان لطفا در برگزاری پارتی کمک کنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال
یعنی این سیمس 3 اصلی هست و این همه مشکل داره؟
و راستی اقا من دلنازکم شما اینقدر از بازی بد گفتین واسه خریدنش 2 دل شدم
راستی اولل p30world
حالامن اگه سیمس رو از سایت یا از بیرون بگیرم(تهران) ورژن 6.130 هست
نه دیگه....وقتی بازی اصلی منتشر بشه نسخه 6.130 هست....نقل قول:
یک سوال
یعنی این سیمس 3 اصلی هست و این همه مشکل داره؟
و راستی اقا من دلنازکم شما اینقدر از بازی بد گفتین واسه خریدنش 2 دل شدم
راستی اولل p30world
حالامن اگه سیمس رو از سایت یا از بیرون بگیرم(تهران) ورژن 6.130 هست
یعنی هفته دیگه؟
و یعنی این سیمس سیمس3 کامل نیست یعنی همون اصلیه نیست