اگر اشتباه نكنم: هر ايراني ميتونه 3 تا اسلحه گرم غير اتوماتيك داشته باشه كه البته آمريكايي و اسرائيلي و اينا نباشه.نقل قول:
فك كنم مجوز و اسلحه رو بايد از سپاه بگيري و بخري و اينا
Printable View
اگر اشتباه نكنم: هر ايراني ميتونه 3 تا اسلحه گرم غير اتوماتيك داشته باشه كه البته آمريكايي و اسرائيلي و اينا نباشه.نقل قول:
فك كنم مجوز و اسلحه رو بايد از سپاه بگيري و بخري و اينا
اصلا امکان نداره بتونی مجوز بگیری، مگر اینکه نظامی باشی... اونهم همه رو نه...نقل قول:
مگر غیرقانونی که در اینصورت اگر در برابر نیروی دولتی مقاومتی صورت بگیره حکمش اعدامه ولی اگر مقاوت و شلیکی صورت نگیره از ۳ تا ۱۵سال حبس با اعمال شاقه محکوم میشه
دوستان حمل شوکر ها ی الکتریکی مجازه؟
از کجا میشه گیر آورد؟
فقط برای این افراد مجوز وجود داره:نقل قول:
نقل قول:
طلافروش ها، صراف ها، متصدیان جایگاه عرضه سوخت، جامعه پزشکان، کانون وکلا، رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری تحت نظارت اتحادیه مربوطه شامل اتحادیه تاکسیرانی، فروشندگان سلاح و مهمات و متصدیان داروخانه های شبانه روزی
مگه عرضه رسمي سلاح وجود داره؟يا اينكه منظور فروشندگان اسلحه هاي بادي و اسباب بازيه:31:نقل قول:
فروشندگان سلاح و مهمات
من شرایطم خاصه مرتب ممکنه از سوی اراذل مورد تهدید قرار بگیرمنقل قول:
من میتونم از شوکر استفاده کنم؟
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
این همون مگنومیه که تو بازی های رزیدنت اویل سر دشمنا رو میترکوند؟نقل قول:
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
نقل قول:میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
هر ايراني ميتونه 3 تا اسلحه گرم غير اتوماتيك داشته باشه كه البته آمريكايي و اسرائيلي و اينا نباشه.
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:57 AM ----------
در مورد اسلحه راکت لانچر و greand luncher میشه یه توضیحی بدین؟
شرایط خاص رو باید از سپاه یا پلیس بپرسید...نقل قول:
اگر پرونده ای در این مورد تشکیل دادید ( کلانتری و دادسرا و دادگاه و اینا) میتونید در تقاضاتون ازش استفاده کنید و البته آشنا و پارتی هم مهمه! اگر غیر مجازش رو داشته باشید در سفرهایی که از هواپیما استفاده میکنید دچار مشکل میشید :27:نقل قول:
بله، سلاحهای شکارینقل قول:
الان من نظامی نیستم اما میتونم درخواست بدم و اسلحه بخرم اما هزینش ( از یکی دو میلیون به بالا) فعلا برام توجیه نداره و گرفتاری نگهداری اسلحه گرم خیلی زیاده.نقل قول:
نکته خیلی مهم درباره استفاده از اسلحه اینه که شما دارید به یک انسان شلیک میکنید! یک انسان!
تو بازیها کار راحتیه اما تو واقعیت نه...
من هم که یه نیمچه اطلاعاتی دارم و از اسلحه فروشیها پرسیدم با اجازه وارد بحث میشم.
در مورد مجوز بگم که به هیچ وجه مجوز برای اسلحه های کمری و اتومات ( مثله : انواع اسلحه تیربار ؛ رولور و پیستول یا همون کلت و ...) مجوزی نمیدن.
اما در خصوص اسلحه های شکاری مجوز :
قانون حمل اسلحه
بر طبق مقررات جمهوري اسلامي ايران هر فرد كه تابعيت ايراني داشته باشد و مراحل احراز سلامت اخلاقي ،جسمي ،روحي وهويت اجتماعي را طي نمايد مي تواند همزمان مجوز حمل سه قبضه سلاح شكاري (يك قبضه گلوله زني،يك قبضه ساچمه زني،يك قبضه خفيف كاليبر 22 ) را داشته باشد.
پدرم تعریف میکرد یه بنده خدایی تو جنگ باروت نارنجکی رو خالی میکنه و به عنوان جا گلدانی اونو به شهرشون میاره . خلاصه بو میبرن و میگیرنش و به دلیل حمل قوطی نارنجک6 ماه زندان براش می برند :41:. اینو گفتم که دوستان بدونن حمل اسلحه جرم سنگینی داره
موفق باشید
کالیبر 22 از کی تاحالا شده خفیف ؟ با 23 ش هواپیما میندازن:27:نقل قول: