دوست من این آدرس فایل در هارد دیسک شماست و مطمئنن هارد شما فضای هاست نیست:27:پس در سایت مخصوص آپ کنید مانندنقل قول::10:کد:http://-------------
دوست من این آدرس فایل در هارد دیسک شماست و مطمئنن هارد شما فضای هاست نیست:27:پس در سایت مخصوص آپ کنید مانندنقل قول::10:کد:http://-------------
esesdijitalعزیز اول باید گفته Spak که احتمالا آقا هستند پس آقای Spak رو تایید کنم وخواهش کنم همونطور که قبلا هم گفته شده لطف کن عکسهاتو با سایز 600x800 آپ کن
دوم به خاطر عکسهای خوبت تبریک:
1.عکس اول رو با Spakعزیز موافقم
2.عکس دریا رو به خاطر خوب بودنش فقط می تونم تبریک بگم
3.عکس کوه هم نظرم مثل عکس دریاست
4.عکس گیاهت با بقیه قابل مقایسه نیست در کل میشه گفت به سیاه مشق بیشتر شبیه تا یک شات چشم نواز خصوصا اون برگی که به دوربین نزدیکتره و تار شده این نشون میده شما اصلا تو گرفتن این دقت نکردید
5.عکس آخر هم زیباست , مهمترین ایرادش هم می تونم بگم اون تیربرق هست که کادر بندی رو به هم ریخته و عکس رو از یک منظره بکر بیرون آورده که خوب با یه کراپ کوچیک حذف میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نورش یکم زیاد شده .
سلامنقل قول:
اولا من تشكر ميكنم از دوستان كه منو راهنمائي ميكنن چون من ي تازه كارم
دوما اگه ميشه بفرمائيد چگونه عکسهامو با سایز 600x800 آپ کنم
ممنون
شما با فوتوشاپ مگه کار نمیکنید ؟ ازاون جا گزینه image size از نوار ابزار image یا Alt+Ctrl+I .نقل قول:
موفق باشید .
اول از Spak تشکر می کنم دوم یه پیشنهاد هم من دارم شما می تونید با ACD See هم ری سایز کنید اگر روی عکس راست کلیک کنید از قسمت Modiy و یا Tools گزینه Resize رو انتخاب کنید بعد سایز مورد نظرتونو بدید و سیو کنید (مراقب باشید که رو نسخه اصلی سیو نکنید)نقل قول:
دوما اگه ميشه بفرمائيد چگونه عکسهامو با سایز 600x800 آپ کنم
سلام سناتور جاننقل قول:
دوربین ایشون canon eos 350d هستش.و یک تغییراتی هم روی عکس اعمال کرده اند.
مفهوم عکس و کادر بندی عالیه.ولی سایه روشنی که از پنجره روی وسط سایه خوشه افتاده،کمی حس عکس رو به هم ریخته.نا خود آگاه توجه به سمت اون سایه کشیده میشه تا خود عکس.
دوست عزیز اگر حوصله کنین و اون رو حذف کنین،عکس خیلی خیلی عالیمیشه.
من منظور اون عکسی بود که محمد گذاشته بود همون عکس غروب!
ولی این عکس هم خیلی قشنگ شده عکس گندم
به نظر من سایه گندم خیلی قشنگ شده و یه حس دیگه ای به ادم میده بعضی اوقات یک رنگ بودن خیلی قشنگه
نه.نه. سوء تفاهم نشه.بنده منظورم سایه خود گندم نبود.اتفاقا اون باید باشه.لازمه.نقل قول:
منظورم اون سایه نوار وسط پنجره بود که افتاده وسط سایه گندم.البته این یک نظر شخصیه.شاید اینطوری بهتر هم شده.
ولی نا خود آگاه چشم کشیده میشه به اون سایه تا خود عکس.
ببخشید اگه کیفیتش خوب نیست با موبایل گرفتم ولی بالاخره دیجیتاله دیگه..:)
اطراف روستاهای اطراف هرمزگان دقیقا نمیدونم کجاست...!
کوههای اطراف هرمزگان (کوه جائین)
روستای چهارطاق 100 کیلومتریه سیرجان (فکر کنم)
سلام .
آقای bakhishman عکسهاتون باز نمیشه !!
این هم یکی دیگه . . .